Dobrý den, prosím o pomoc s určením mutace tohoto páru, nejsem na tohle odborník, ale ráda bych to věděla. Díky moc.
1. foto - samec
Dobrý den,mám první odchov neofém tyrkysových a tak bych také požádala o radu,jaká je to mutace,popřípadě pohlaví,stačí,zda jsou zde i samci i samice,ale to se snažím sama,tak alespon odhadem.Moc děkuji.Aneta
4502
napsal(a):
možná ještě to usnadní foto dospělého samce
Dobrý den, samec je žlutý rudoprsý.Mláďata jsou podle mě samičky zelené přírodní a rudobřiché.Z fotek se to moc nepozná co je samec a samice, ale červená pírka na ramenou nevidím u žádného a jelikož to nejsou opalíni, tak si myslím že jsou to samičky.Přidám i foto mého odchovu.Ať se daří nashledanou
Odchov: 1,0 tmavozelený nejistý štěpák na citrone opalín , 0,1 tmavozelená , 0,1 oliva citrone opalín rodiče jsou od pana Torna, kterému tímto děkuji
lucka.k
napsal(a):
Dobrý den, je mi líto, ale dospělí nejsou na prodej a loňský odchov již také nemám, ale teď sedí na vejcích, 4 oplozená, tak jestli z toho něco bude, proč ne. Bydlím kousek od Plzně. Samečka mám od chovatele tady z okolí.
Dobrý den, nevadí, ale když se povede odchov, tak mi prosím dejte vědět, mám opravdu velký zájem.Máte kontakt na toho chovatele od kterého máte starého samečka?Děkuji Ať se daří Nashledanou
papy
napsal(a):
Dobrý den, nevadí, ale když se povede odchov, tak mi prosím dejte vědět, mám opravdu velký zájem.Máte kontakt na toho chovatele od kterého máte starého samečka?Děkuji Ať se daří Nashledanou
Dobrý den, kontakt by se někde našel, ale mám takový dojem, že ten tyrkysák co ho od něj mám, byl jeho poslední, specializuje se na modrohlavé, tak se zbavoval posledních tyrkysových, už je to několik let. Když se odchov podaří, tak samozřejmě dám vědět. Nashledanou
lucka.k
napsal(a):
Dobrý den, kontakt by se někde našel, ale mám takový dojem, že ten tyrkysák co ho od něj mám, byl jeho poslední, specializuje se na modrohlavé, tak se zbavoval posledních tyrkysových, už je to několik let. Když se odchov podaří, tak samozřejmě dám vědět. Nashledanou
Dobrý den, není to náhodou pan Pokorný?Napište mi jméno s kontaktem.Děkuji moc Nashledanou
Dobrý den, ne, pan Pokorný to není, toho neznám. Kontakty už bohužel nemám. Dnes se klube první mládě, snad přežije :) Při posledním hnízdění, kdy se vyklubala tři mláďata, totiž všechna tři z neznámého důvodu do dvou dnů od vylíhnutí uhynula. To jsem měla u neofém zebřičky, které jim občas nakoukly do budky. Ale teď už mají neofémky klid, tak snad se zadaří :)
lucka.k
napsal(a):
Dobrý den, ne, pan Pokorný to není, toho neznám. Kontakty už bohužel nemám. Dnes se klube první mládě, snad přežije :) Při posledním hnízdění, kdy se vyklubala tři mláďata, totiž všechna tři z neznámého důvodu do dvou dnů od vylíhnutí uhynula. To jsem měla u neofém zebřičky, které jim občas nakoukly do budky. Ale teď už mají neofémky klid, tak snad se zadaří :)
Dobře děkuju za odpověď, pokud se podaří odchov, tak mi prosím dejte vědět.Můj e-mail:MPapac@seznam.cz Děkuju Nashledanou
papy
napsal(a):
Dobře děkuju za odpověď, pokud se podaří odchov, tak mi prosím dejte vědět.Můj e-mail:MPapac@seznam.cz Děkuju Nashledanou
Dobrý den, mám tu kontakt na jednoho chovatele, který chová různé ptactvo a také neofémy a patří do toho i neofémy tyrkysové. Také má mutace citrónové. Pán bydlí v Křídlech to je na Vysočině. Zde je popřípadě jeho kontakt.
Jméno: František Skalník
Tel. číslo: 737 825 986
Dobrý den,
mohu poprosit o určení neofémy tyrkysové?
Je to rudoprsá opalína?
Děkuji.