Kde najdu profily členů ifauny ?? prosíím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2011 17:56
vancar

XXX.XXX.124.50

Prosím o radu kde najdu profily lidí zde registrovaných ??? jde mi o to abych viděl kdo v mém blízkém okolí co chová . Děkuji

nikolas

24.7.2011 18:24
nikolas

XXX.XXX.204.8

Když jste tady na moderovaném fóru přihlášený tak u každého příspěvku je kdo ho tam vložil, když na to jméno nebo přezdívku kliknete tak se vám profil zobrazí. Ale musím vás zklamat, hodně lidí nemá profil vyplněný a kdo ho vyplněný má tak tam stejně většinou nemá odkud je. A mimochodem vy nemáte v profilu taky skoro nic. Ani to co chováte.

24.7.2011 18:39
vancar

XXX.XXX.124.50

Děkuji za reakci , profil už jsem doplnil a zklamalo mě jak je strohý bylo by fajn tam mít možnost vyplnit přímo kolonku chované druhy a aspoň kraj z kterého chovatel je a takový seznam členů si pak roztřídit podle těch krajů druhů .. by bylo super.-) klasicky vyhledávač..

nikolas

24.7.2011 22:02
nikolas

XXX.XXX.204.8

Oba tyto údaje tam každý může napsat, v tom mu nikdo nebrání. Ostatně vy jste to sám tak udělal.

25.7.2011 08:11
vancar

XXX.XXX.124.50

Zakládal jsem si profil jako naprostý nováček v chovu a nepočítal jsem s tím že by mě kdy zajímalo kdo v okolí co chová a navíc kdyby tam byla ta kolonka chované druhy a kraj :-)jak jsem psal tak bych ji vyplnil .-))) Takhle mě to prostě netrklo do kolonky proč chovám vypisovat něco jiného .-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík