dnes jsem si kopil jeden pár kanáru tak jsem dám nějake foto a byl bych rád kdyby jste přispěli taky fotkami a rady,typi
maddar@seznam.cz
www.svetptactva.estranky.cz
dekuji mockrát
maddar@seznam.cz
www.svetptactva.estranky.cz
ferencjo

XXX.XXX.5.221
staňo
napsal(a):
Mladé kanáriky si radi pochutnajú na slnečnici mliečnej zrelosti.
Krása.
my chovali kanáry před lety, vždy bylo v hnízdě 4-5 mláďat. Vloni jsme koupili opět pár, že se zase dočkáme "pankáčků" a bohužel se nám nějak nedaří. :( Už mám pocit, že sameček střílí kapku slepýma.
můj sameček taky asi není plodný aspoň si to myslím můžete mi napsat jak dlouho se páří mně se zdá že se akorád od samičky odrazí jinak fakta 4 hnízda -13 vajec po 3 dnech sezení samice (aspoň si to myslím že to dělá samice mám ve volierce 2 páry ) vajíčka vyhází
v čem je problém v samici nebo v samci ?
děkuji za slušné odpovědi
maddar
napsal(a):
můj sameček taky asi není plodný aspoň si to myslím můžete mi napsat jak dlouho se páří mně se zdá že se akorád od samičky odrazí jinak fakta 4 hnízda -13 vajec po 3 dnech sezení samice (aspoň si to myslím že to dělá samice mám ve volierce 2 páry ) vajíčka vyhází
v čem je problém v samici nebo v samci ?
děkuji za slušné odpovědi
přiznám se, že pářit jsem je ještě neviděla...ale měli 3 mladé, ale přišli o ně za pár dní po vylíhnutí...přijde mi, že snad nějaký genetický problém. :( A zbytek bylo čisté. Jinak samička sedí pevně těch 14 dní, co sedět má, takže v ní tu chybu nehledám. Je pravda, že on na ni byl i delší dobu po seznámení takový ostřejší..že by se mu nelíbila? nevim. Mám v plánu ho vyměnit a uvidí se.
michalv

XXX.XXX.152.142
Môj tohtoročný odchov FK s červeným faktorom. Jeden neintenzívny je tam zamiešaný minuloročný
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
staňo
napsal(a):
3.
Vtáky sú nádherné, ale ak s nimi chcete uspieť na výstavách, tak Vám radím, bužírky z nôh odstránte, lebo všetky vtáky Vám budú na výstave diskvalifikované - nebudú ohodnotené.