Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2011 11:00
honda.12345

XXX.XXX.195.97

Dobrý den v čera mi umřel muj pár křepelek které jsem zakoupil na burze v hodoníně dal jsem je do malá klícky aby si zvikli na prostrědí a na bažanty a za dva dny mi umřeli (žádné naznaky uklování ) je mi to líto byl to muj první pár smajlík bily krmeny směsí pro slepice ( nechtěli jsme jim dát pšenici hned) pár musel být mladý na hodně částech těla neměli peří napadlo mě jestli nemohli umrznout ale když jsme se na to ptaly chovatele vyloučil to. prosím pomozte mu zistit nebo aspon dát neaké typi a mohli by jste mi poradit jestli by se našel neaký chovatel v okolí brna co by byl tak ochotný a nejaký už silnější párek by mi prodal. předem dekuji za tipi a nabídky.

11.8.2011 12:59
miloš.m

XXX.XXX.12.65

honda.12345 napsal(a):
Dobrý den v čera mi umřel muj pár křepelek které jsem zakoupil na burze v hodoníně dal jsem je do malá klícky aby si zvikli na prostrědí a na bažanty a za dva dny mi umřeli (žádné naznaky uklování ) je mi to líto byl to muj první pár smajlík bily krmeny směsí pro slepice ( nechtěli jsme jim dát pšenici hned) pár musel být mladý na hodně částech těla neměli peří napadlo mě jestli nemohli umrznout ale když jsme se na to ptaly chovatele vyloučil to. prosím pomozte mu zistit nebo aspon dát neaké typi a mohli by jste mi poradit jestli by se našel neaký chovatel v okolí brna co by byl tak ochotný a nejaký už silnější párek by mi prodal. předem dekuji za tipi a nabídky.

Jaké to byli křepelky???

12.8.2011 17:11
ruza5

XXX.XXX.226.3

Nu, křepelky čínské odstavuji až ve dvou měsících.je možné, že byli hodně mladí a podchladli.
Co se týče krmení,tak jim dávám proso a vlastně směsku pro andulky, pšenici jsem nezkoušela.Takže jaké to byly křepelky?smajlík

12.8.2011 17:39
bartrand

XXX.XXX.203.180

Pro zadavatele: Ozvěte se mi na mail lukas.matysek@email.cz, mám tu něco z křepelek čínských, už starší :) Jsem kousek od brna :)

12.8.2011 20:49
pajaxy

XXX.XXX.212.118

Dobrý den,

chovám taky křepelky, ale pšenice se mi nezdá zrovna moc vhodná, spíše šrot z pšenice nebo drcená, dávám směs prosa, řepku, mák, směs pro kuřata a vaječnou míchanici do stáří 2 měsíců každý den, později pak občas, do toho roboran a nutrimix, do vody AD3 nebo kapu jablečný ocet.

13.8.2011 22:19
zbosace

XXX.XXX.189.81

Vzhladom na to čo udávate, ste kúpil prepeličky z farmového chovu, silne ošklbané kôli chovu na malej ploche a nesprávnej výžive. Tieto sú chované dlhší čas pri vyššej teplote a krmené zmesou pre odchov kurčiat. Stres z prevozu, zo zmeny krmenia a nízka teplota pri zemi zapríčinili ich úhyn. Je neetické ponúkať tieto krásne vtáky v preplnených klietkach, niektoré už poznačené aj kanibalizmom. Je to jav typický pre všetky večšie burzy. Paradoxom je že i ja som bol nútený kúpiť sliepočky z takéhoto chovu a jedna z nich teraz sama sedí na vajičkach.

14.8.2011 13:50
honda.12345

XXX.XXX.184.111

jednalo se o křepelky čínské

31.8.2011 21:12
svaladone

XXX.XXX.180.2

křepelky není dobré dávat do společné voliéry s bažanty, mohou být s papoušky a jinými ptáky, ale s kurovitými ne. stačí jedno klovnutí a jací byli. Pokud máte zájem, mám letošní odchované pod rodiči. jsem z Brna. Tel: 605 302 717,

Přidejte reakci

Přidat smajlík