Kvalitní svařované pletivo

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2011 11:10
Ondra.b

XXX.XXX.223.116

Dobrý den,

poprosil bych o kontakty kde seženu kvalitní svařované pletivo (ne čínu). Nějaké kontakty mám,ale jako každý z nás pátrám po lepší ceně.

Děkuji za odpovědi

Ondra

15.8.2011 11:36
cone

XXX.XXX.67.3

Kupoval jsem letos několikrát od ing. Zd.Zelinky na burzách v Přerově. Jsem maximálně spokojen, dobrá cena a výborná kvalita. cone

15.8.2011 12:35
Ondra.b

XXX.XXX.223.116

MOhl by jste mi zde napsat kontakt na pana Zelinku? Nebo jaká je u něj cena? Děkuji Ondra

15.8.2011 13:20
ketupa

XXX.XXX.191.139

Dobrý den, pokud vyloučíme čínu (což vřele doporučuji) tak jsou dostupné asi jen dvě značky opravdu kvalitního 3 krát zinkovaného pletiva - Belgický Casanet a Italský Esafort. Jak cena tak i kvalita je podle mě úplně stejná (výborná). Od pana Zelinky jsem také přes jeho Eshop objednával a byl jsem také velmi spokojen (má v nabídce Casanet). Eshop najdete snadno pokud zadáte do internetového vyhledávače - "voliéry zelinka" (přímou adresu tady nepíšu abych nedělal reklamu a neporušil pravidla fóra).
S pozdravem Martin

15.8.2011 14:19
Ondra.b

XXX.XXX.223.116

Děkuji. Pan Zelinka má opravdu dobré ceny. Teď ještě zvažuji jestli udělat voliéry z hliníku nebo z železa + nátěr. Nevím co za pár let udělají plastové spojkysmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík