Kakarik červenočelý-vítamíny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2011 15:18
klarq

XXX.XXX.161.78

prosim poradíte mi jaký druh vitaminů bych měla memu kakarikovi dávat už sem pár koupila ale nic stoho nežere za každou radu předem děkuji (sem úplný začátečník) smajlík

16.8.2011 20:06
sahulalukas

XXX.XXX.197.146

já dávám vitamíny do vody Acidomid + amivit mimo hnízdění a acidomid + aquakar při hnízdění a na peří je dobrý paganol. A můžete zkusit dát roboran do míchanice. L. Sahula

17.8.2011 06:55
zbosace

XXX.XXX.188.115

Kakariky je pracovitý papagáj. Vitamíny hladá kde sa dá no najmenej tam kam ich dáte Vy. Najvďačnejší je za vitamíny v prírodnej forme- bednička či vyššia nádoba, malé staré akvárium či len 3l sklenica od okurek a do nej trs trávy aj s hlinou a koreňom.... Treba do vysokej nádoby aj konár aby tam nezostal na stálo.

17.8.2011 09:07
hicks

XXX.XXX.183.35

Dobrý den. Drn trávy doporučuji taky, ale zde si musíte uvědomit, že budete muset papouška odčervovat. Jinak doporučuji Optimin E a Acidomid E (to jsou minerální látky a další) Aquker už neexistuje v dnešní době se tento výrobek jmenuje Karnivit a dává se ptákům před hnízděním a v době hnízdění. Podle mě pro vás budou nejlepší vitamíny Optimin a Acidomid. Roboran se dává ptákům na hnízdění. Možná ještě bych doporučil v práškové formě Nutrimix, ale s vitamíny všeho s mírou. Raději mu dopřejte kousek jablíčka, mrkve atd.

17.8.2011 09:41
sahulalukas

XXX.XXX.197.146

hicks napsal(a):
Dobrý den. Drn trávy doporučuji taky, ale zde si musíte uvědomit, že budete muset papouška odčervovat. Jinak doporučuji Optimin E a Acidomid E (to jsou minerální látky a další) Aquker už neexistuje v dnešní době se tento výrobek jmenuje Karnivit a dává se ptákům před hnízděním a v době hnízdění. Podle mě pro vás budou nejlepší vitamíny Optimin a Acidomid. Roboran se dává ptákům na hnízdění. Možná ještě bych doporučil v práškové formě Nutrimix, ale s vitamíny všeho s mírou. Raději mu dopřejte kousek jablíčka, mrkve atd.

mílíte se akvakar E je mám ho doma a stále ho nabízejí v chovatelských potřebách. L. Sahula

17.8.2011 10:32
hicks

XXX.XXX.183.35

sahulalukas napsal(a):
mílíte se akvakar E je mám ho doma a stále ho nabízejí v chovatelských potřebách. L. Sahula

Pane Sahula nemíním se zde svámi dohadovat zda se mílím, nebo ne. Každopádně pravděpodobně kupujete staré zásoby a nebo se prodejci snaží co nejvíce vyprodat staré zásoby. Fakt je ten že přípravek aquker se již nazývá Karnivit. Najděte si nějaký internetový obchod. Třeba www.epapousek.cz a tam si to najděte. Je tam i napsáno, že se to přejmenovalo. Chtěl jsem jen aby zadavatel tématu nelítal po burze a nehledal nějaký přípravek Aquker, když se tak již nejmenuje.

Já již koupil tři balení již s novým názvem.

17.8.2011 11:08
sahulalukas

XXX.XXX.197.146

hicks napsal(a):
Pane Sahula nemíním se zde svámi dohadovat zda se mílím, nebo ne. Každopádně pravděpodobně kupujete staré zásoby a nebo se prodejci snaží co nejvíce vyprodat staré zásoby. Fakt je ten že přípravek aquker se již nazývá Karnivit. Najděte si nějaký internetový obchod. Třeba www.epapousek.cz a tam si to najděte. Je tam i napsáno, že se to přejmenovalo. Chtěl jsem jen aby zadavatel tématu nelítal po burze a nehledal nějaký přípravek Aquker, když se tak již nejmenuje.

Já již koupil tři balení již s novým názvem.

Ano omlouvám se máte pravdu, navštívil jsem stránky benefeedu a je tam použitý název aquakar i karnivit. Asi ke změně došlo nedavno. L. Sahula

Přidejte reakci

Přidat smajlík