Alexandr velký - prosba o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2011 13:32
jarouch

XXX.XXX.64.14

Dobrý den ,
chtěl bych tu touto cestou poprosit o radu jestli nemáte někdo nějaký fígl na to , aby si Alexandři sami našli cestu do záletu . Jsou letošní a zálet jsem dokončil až po té co jsou ve voliéře od doby co jsem je přivezl cca 4 měsíce . Dávám jim na vletové okno vše co mají rádi , tam sice jdou vše seberou ,ale dovnitř se jim nechce . Přestože v záletu maji to co na okně . Nocují i v prostoru u okna a nebo po celé voliéře .

Předem děkuji ,

Jarda

nikolas

24.8.2011 15:33
nikolas

XXX.XXX.204.8

Jednoduše je na několik dní zavřete v záletu a neměl by být problém. A ještě mě napadlo, nemáte v záletu příliš velkou tmu ? To by mohl být ten důvod proč se jim tam nechce.

24.8.2011 15:53
jarouch

XXX.XXX.64.14

Děkuji za postřeh , asi to tak udělat bude nejlepší i když jsem si myslel , že to pude méně násilně :-) .
Nemyslím si , že je tam tma jelikož jsou tam dvě okna a navíc od 18te hodiny jsem nastavil automatické svícení až někdy do 22té .
Ještě jednou díky .

26.8.2011 00:14
satelit

XXX.XXX.196.123

Je také dobré,vždy večer je chytnou a dát dovniř.Takto za 3 -4 dny tam vlétnou.Takto to dělám u mladých.

26.8.2011 21:19
jarouch

XXX.XXX.165.45

Děkuji za další postřeh . Jak z těchto rad vyplynulo , nic osvěčeného než odchyt asi nefunguje .
Děkuji ještě jednou a přeji tady všem mnoho chovatelských úspěchů .

Přidejte reakci

Přidat smajlík