Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2011 17:31
margitta

XXX.XXX.180.22

Dobry den..
Zajimal by me vas nazor na ochoceni andulky hladem? je mladoucka mam ji doma 3tydny ale proste se se mnou nebavi ani senegalsky proso nechce. sebrala jsem ji tedy zradlo dnes rano a aspon 10x jsem ji nabidla proso z ruky a na posledni nabidku jiz slysela a basti i z ruky, davala jsem ji tak dlouho dokud nemela dost.. myslite ze i tohle muze byt cesta k budoucimu pevnemu vztahu mezi andulkou a clovekem? diky

13.9.2011 19:19
cone

XXX.XXX.67.3

Stavím se k vašemu postupu dosti skepticky, v minulosti už ochočování hladem u jiného živočišného druhu probíhalo, ale úhyny byly značné.

13.9.2011 20:10
smidla

XXX.XXX.106.187

Dobra vecer,
doporucoval bych ponekud poupravit strategii. Misto hladu nabidnout pampelisku nebo mrkev. Nejdriv jen tak do mrizky nebo pletiva, podle toho z ceho klec mate. Az se ptak seznami a zachutna mu, tak z ruky, ale taky pres mrizku. Az po case nabidnout v kleci.
Ja osobne jsem vzdy andulku ochocoval tak, ze jsem ji ucil na prst. Pomaloucku priblizovat a ona si da rict a na prst sedne. a pomaloucku pokracovat a pokracovat, za Vas bude milovat nadevse.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

13.9.2011 20:50
margitta

XXX.XXX.180.22

je vecer a andulka uz mi sedne i na ruku aby na mnamku lepe dosahla.. dokince se uz ani neboji kdyz otevru dvirka klece a jde ruce vstric.. myslim ze by to mohlo fungovat..smajlíksmajlík

14.9.2011 10:40
lutik

XXX.XXX.71.37

No rada pampeliška a mrkev to zrovna není to pravé,většina mládat zeleninu až tak nemusí,na zrní jej určitě získáte,musí mít hlavně vodu,dehydratace je horší jako hlad,zrniny můžete podat ale málo takže když mu nabýdnete z ruky přijde určitě,hlavně pak mládě nechejte pořádně nasytit. Zeleninu v malém množství,denně naučí se brát vše co mu nabídnete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík