Stavba voliéry - vonkajšia časť

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2011 19:26
mimo

XXX.XXX.42.81

Zdravím, chcel by som sa opýtať z čoho ste stavali vy vonkajšie výletové časti. Ja mám momentálne rozostavanú 4 boxovú voliéru, celková dĺžka je 3,5m z toho 1,5m je kryté. Teraz mi ostáva dorobiť už len vonkajšok a chcel by som to mať z nejakých železných joklov alebo niečo také na stavbu vhodné za prijateľnú cenu, lebo akosi tých peňazí nemám extra navyše, končím stradnú, a potom ešte vtákov pokupovať.... Ja som z Piešťan, tak keby náhodou niekto vedel aj o niečom v okolí, tak by som bol vďačný za radu. Ako som tak počítal, tak by som tam potreboval okolo 90m toho matrošu.
foto z mobilu pre predstavu, ale nie je to úplne aktuálna verzia

nikolas

23.9.2011 21:37
nikolas

XXX.XXX.204.8

Já jsem si udělal venkovní výlety z železného jeklu, jsem zámečník tak to pro mě nebyl problém posvařovat. Ale za přijatelnou cenu těžko radit, dnes je drahé všechno. Jenom jsem si vzpomněl, že můj známý si nakoupil jekl druhou třídu a vyšlo ho to o hodně levněji. Myslím, že to kupoval ve Veselí na Moravě jsou tam železárny. Ale tato rada bude asi pro vás na nic protože pochybuji, že by někde poblíž vašeho bydliště bylo něco takového.

Přidejte reakci

Přidat smajlík