Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2011 11:44
radek00021

XXX.XXX.41.241

dobrý den, prostřednictvím tohoto vlákna prosím zkušenější z Vás o vysvětlení mutace ino straka u korel. za přiložené fotografie děkuji. radek

29.9.2011 12:39
zbosace

XXX.XXX.20.203

Kde ste našli takýto názov mutácie? Zatial som videl červenookého strakatého len rýžovníka. Vyliahol sa s červeným okom a po vyletení mal plavé sedlo. Nedožil sa však druhého preperenia, takže neviem či by mu to sedielko zostalo.

29.9.2011 12:56
radek00021

XXX.XXX.41.241

zbosace napsal(a):
Kde ste našli takýto názov mutácie? Zatial som videl červenookého strakatého len rýžovníka. Vyliahol sa s červeným okom a po vyletení mal plavé sedlo. Nedožil sa však druhého preperenia, takže neviem či by mu to sedielko zostalo.

tuto mutaci mi vygenerovala genetická kalkulačka při kombinaci 1,0 ino/straka x 0,1 přírodní straka...taky se mi to nějak nezdá smajlík

9.3.2020 07:05
palice

XXX.XXX.13.185

Dobry den také bych prosil o vysvětleni popř. foto mutace ino straka

9.3.2020 15:37
atobajus

XXX.XXX.195.189

radek00021 napsal(a):
dobrý den, prostřednictvím tohoto vlákna prosím zkušenější z Vás o vysvětlení mutace ino straka u korel. za přiložené fotografie děkuji. radek

Dobrý den.
Co chcete vysvětlovat a ukazovat na fotografii? Ino straka je jednoduše kombinace dvou mutací a to stakaté a ino, samozřejmě na fotce to neuvidíte. Že máte u korely kombinaci strakaté ino zjistíte, při vhodném páření u odchovu protože strakatost je díky kombinaci s mutací ino skryta.

11.3.2020 18:55
pisectipapoušci

XXX.XXX.59.110

atobajus napsal(a):
Dobrý den.
Co chcete vysvětlovat a ukazovat na fotografii? Ino straka je jednoduše kombinace dvou mutací a to stakaté a ino, samozřejmě na fotce to neuvidíte. Že máte u korely kombinaci strakaté ino zjistíte, při vhodném páření u odchovu protože strakatost je díky kombinaci s mutací ino skryta.

souhlasím ... jen pro představu jsem stáhl perlové lutino, strakatost je často vidět ještě hůře.... jestli se budeme bavit o albino, tak tam neuvidíte nic...

Přidejte reakci

Přidat smajlík