navel
napsal(a):
Máte někdo duhové andulky? pochlubte se
a ještě jednou Šimon
navel
napsal(a):
a jedna o něco starší
ahoj,šimon je moc nádherný andulák,také by jsem hrozně chtěla duhovou andulku,mám doma zatím jen kubu klasicky zeleno-žlutého,ale chtěla jsem se zeptat kde jsi ho pořídila,chtěla by jsem časem ke kubíčkovi koupit samičku nějakého zajímavého zbarvení něco jako je šimon.karolína.
navel
napsal(a):
jj na tý jedný fotce jsou i potkánci...Šimon je z nich naprosto nadšený. Už jsem tady dávala několik fotek Šimona s potkany.
A máme ho od Českého Brodu
Tak také přikládám fotku s jednou duhovou.
navel
napsal(a):
jeee...krásná Šimon je zatím spíš do modra..ale začínají mu vystupovat žluto-zelené fleky na bříšku
Já mám těch fotek mnohem víc, ale bohužel nejsou většinou povedené, spíš rozmazané nebo není tak dobře vidět ta barva. Kolikrát je vyfotím a ta duhová tam vypadá jako téměř bílý flek.
Zeptám se, jaká je povahou a vzrůstem? Ta naše je oproti těm ostatním strašně malinká a také je z nich nejvíc bojácná. Je Šimon také drobnější oproti jiným ančám?
lolinka
napsal(a):
Já mám těch fotek mnohem víc, ale bohužel nejsou většinou povedené, spíš rozmazané nebo není tak dobře vidět ta barva. Kolikrát je vyfotím a ta duhová tam vypadá jako téměř bílý flek.
Zeptám se, jaká je povahou a vzrůstem? Ta naše je oproti těm ostatním strašně malinká a také je z nich nejvíc bojácná. Je Šimon také drobnější oproti jiným ančám?
No on je zatím takový "děcko" máme ho od května...ale má drobnější hlavu..někde jsem četla že stavbou těla jsou na tom duhové andulky zatím hůř než ostatní..asi nejsou ještě tak moc prošlechtěné.
Jinak povahou je naprostá "vtěrka" už po týdnu seděl na prstě. Někdy je problém se ho zbavit, nehne se od nás na krok.Miluje drbání na hlavičce, vydrží mi sedět na rameni celé odpoledne a švitoří, nechá se v pohodě chytit do dlaně. Přiletí na zavolání,...Prostě miláček
navel
napsal(a):
No on je zatím takový "děcko" máme ho od května...ale má drobnější hlavu..někde jsem četla že stavbou těla jsou na tom duhové andulky zatím hůř než ostatní..asi nejsou ještě tak moc prošlechtěné.
Jinak povahou je naprostá "vtěrka" už po týdnu seděl na prstě. Někdy je problém se ho zbavit, nehne se od nás na krok.Miluje drbání na hlavičce, vydrží mi sedět na rameni celé odpoledne a švitoří, nechá se v pohodě chytit do dlaně. Přiletí na zavolání,...Prostě miláček
Tak to je krásné!!!! To ta naše je děsně bojácná, i když dnes už je to oproti tomu jaká byla z počátku mnohem lepší. Tqak snad sem ještě někdo vloží nějaké fotečky. Zajímalo by mne jaké u nich mohou být barevné odchylky.