Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2006 13:14

Máte někdo duhové andulky? pochlubte se

6.7.2006 13:15

navel napsal(a):
Máte někdo duhové andulky? pochlubte se

a ještě jednou Šimon

6.7.2006 13:18

navel napsal(a):
a ještě jednou Šimon

a jedna o něco starší

8.7.2006 14:40

navel napsal(a):
a jedna o něco starší

ahoj,šimon je moc nádherný andulák,také by jsem hrozně chtěla duhovou andulku,mám doma zatím jen kubu klasicky zeleno-žlutého,ale chtěla jsem se zeptat kde jsi ho pořídila,chtěla by jsem časem ke kubíčkovi koupit samičku nějakého zajímavého zbarvení něco jako je šimon.karolína.

8.7.2006 22:23

navel napsal(a):
a jedna o něco starší

Ahoj Navel,máte krásného anduláka!!!Nemáte náhodou i potkany, že jsem tak smělá?!

9.7.2006 14:15

zebricka napsal(a):
Ahoj Navel,máte krásného anduláka!!!Nemáte náhodou i potkany, že jsem tak smělá?!

jj na tý jedný fotce jsou i potkánci...Šimon je z nich naprosto nadšený. Už jsem tady dávala několik fotek Šimona s potkany.

A máme ho od Českého Brodu

9.7.2006 23:16

navel napsal(a):
jj na tý jedný fotce jsou i potkánci...Šimon je z nich naprosto nadšený. Už jsem tady dávala několik fotek Šimona s potkany.

A máme ho od Českého Brodu

Tak také přikládám fotku s jednou duhovou.

10.7.2006 16:44

lolinka napsal(a):
Tak také přikládám fotku s jednou duhovou.

jeee...krásná Šimon je zatím spíš do modra..ale začínají mu vystupovat žluto-zelené fleky na bříšku

10.7.2006 21:53

navel napsal(a):
jeee...krásná Šimon je zatím spíš do modra..ale začínají mu vystupovat žluto-zelené fleky na bříšku

Já mám těch fotek mnohem víc, ale bohužel nejsou většinou povedené, spíš rozmazané nebo není tak dobře vidět ta barva. Kolikrát je vyfotím a ta duhová tam vypadá jako téměř bílý flek.
Zeptám se, jaká je povahou a vzrůstem? Ta naše je oproti těm ostatním strašně malinká a také je z nich nejvíc bojácná. Je Šimon také drobnější oproti jiným ančám?

10.7.2006 22:02

lolinka napsal(a):
Já mám těch fotek mnohem víc, ale bohužel nejsou většinou povedené, spíš rozmazané nebo není tak dobře vidět ta barva. Kolikrát je vyfotím a ta duhová tam vypadá jako téměř bílý flek.
Zeptám se, jaká je povahou a vzrůstem? Ta naše je oproti těm ostatním strašně malinká a také je z nich nejvíc bojácná. Je Šimon také drobnější oproti jiným ančám?

No on je zatím takový "děcko" máme ho od května...ale má drobnější hlavu..někde jsem četla že stavbou těla jsou na tom duhové andulky zatím hůř než ostatní..asi nejsou ještě tak moc prošlechtěné.
Jinak povahou je naprostá "vtěrka" už po týdnu seděl na prstě. Někdy je problém se ho zbavit, nehne se od nás na krok.Miluje drbání na hlavičce, vydrží mi sedět na rameni celé odpoledne a švitoří, nechá se v pohodě chytit do dlaně. Přiletí na zavolání,...Prostě miláček

10.7.2006 22:11

navel napsal(a):
No on je zatím takový "děcko" máme ho od května...ale má drobnější hlavu..někde jsem četla že stavbou těla jsou na tom duhové andulky zatím hůř než ostatní..asi nejsou ještě tak moc prošlechtěné.
Jinak povahou je naprostá "vtěrka" už po týdnu seděl na prstě. Někdy je problém se ho zbavit, nehne se od nás na krok.Miluje drbání na hlavičce, vydrží mi sedět na rameni celé odpoledne a švitoří, nechá se v pohodě chytit do dlaně. Přiletí na zavolání,...Prostě miláček

Tak to je krásné!!!! To ta naše je děsně bojácná, i když dnes už je to oproti tomu jaká byla z počátku mnohem lepší. Tqak snad sem ještě někdo vloží nějaké fotečky. Zajímalo by mne jaké u nich mohou být barevné odchylky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík