Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2006 22:04

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit jestli by jste sem nikdo vložil foto jak nebo čím prosvicujete vejce papoušků. Popřípadně napsali jak se to dělá a jestli potom ta samice ta vejce neopustí když na ně šáhla cizí ruka. Děkuji všem za odpovědi.

7.7.2006 22:13

stickers napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit jestli by jste sem nikdo vložil foto jak nebo čím prosvicujete vejce papoušků. Popřípadně napsali jak se to dělá a jestli potom ta samice ta vejce neopustí když na ně šáhla cizí ruka. Děkuji všem za odpovědi.

Já vejce prosvěcuji jen když si nejsem jistý,jestli je oplozené a používám na to zapalovač se svítící diodou.Při pohledu do budky jsou plná vejce tmavší než čistá.Většinou ale stačí podívat se přes vajíčko proti světlu.

8.7.2006 09:20

stickers napsal(a):

Já vejce neprosvicuji, ale dívám se: hlava ve stínu a vejce dám proti obloze nejlépe do slunce. A žilky jsou parádně vidět! Jarda

8.7.2006 09:40

stickers napsal(a):

Já jsem vajíčka prosvěcoval tak ,že jsem vzal vystřelený náboj z brokovnice a uřezal jsem ho aby měl tak 5cm.Na jednu stranu jsem dal vajíčko a na druhou stranu jsem svítil baterkou ale musí se to dělat ve tmě.

8.7.2006 16:50

stickers napsal(a):

Pan Holý má na svých stránkách návod i fotografie:
www.amazonia.cz/informace.php?eid=36
Hodně zdaru

8.7.2006 22:47

kadlec napsal(a):
Pan Holý má na svých stránkách návod i fotografie:
www.amazonia.cz/informace.php?eid=36
Hodně zdaru

Děkuji za odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík