Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2011 18:12
hořec

XXX.XXX.0.50

Prosím Vás vážení chovatelé. Pokud zadáváte inzerát o prodeji jakéhokoliv papouška připište k inzerci - okresní město nebo okres. Vyhnete se tak zbytečným telefonátům a e-mailům. smajlík

1.12.2011 19:24
stewe

XXX.XXX.8.2

Ano,souhlasim,ja sem s krkonos a kdyz chci odpovedet na inzerat tak volam ale kolikrat betpredmetne protoze napr.na Moravu pro roselu nepojedu..s pozdravem stewe:-)

papek

1.12.2011 21:17
papek

XXX.XXX.51.88

stewe napsal(a):
Ano,souhlasim,ja sem s krkonos a kdyz chci odpovedet na inzerat tak volam ale kolikrat betpredmetne protoze napr.na Moravu pro roselu nepojedu..s pozdravem stewe:-)

Dobrý večer, nic proti tomu zveřejnování přibližného mista chovatele který podává inzerát nemám.Druhá věc jak nutně potřebuji nabízeného papouška a jak o něj stojím .Když ho potřebuji tak vzdálenost nehraje roli , prostě jede se pro něj samozřejmě po řádné dohodě s chovatelem .Já jsem jel před 4.roky pro 1.0. rozelu pestrou červenou straku 2.F.od Přerova až do Děčína a vlakem a vše v pohodě.Jestli něco chci pohodlnost jde stranou.To je jen a jen můj názor na dané téma.

1.12.2011 22:37
šťíťa

XXX.XXX.29.185

papek napsal(a):
Dobrý večer, nic proti tomu zveřejnování přibližného mista chovatele který podává inzerát nemám.Druhá věc jak nutně potřebuji nabízeného papouška a jak o něj stojím .Když ho potřebuji tak vzdálenost nehraje roli , prostě jede se pro něj samozřejmě po řádné dohodě s chovatelem .Já jsem jel před 4.roky pro 1.0. rozelu pestrou červenou straku 2.F.od Přerova až do Děčína a vlakem a vše v pohodě.Jestli něco chci pohodlnost jde stranou.To je jen a jen můj názor na dané téma.

Tady ale přeci nejde o to, že když chci nějakého papouška tak si pro něj dojedu kamkoliv, ale o to aby lidé zbytečně nevolali tak, kam opravdu jet nechtějí.

1.12.2011 23:38
smidla

XXX.XXX.106.187

papek napsal(a):

Dobry vecer,
pravdu mate, ovsem jak nijak by Vam neuskodilo ani kdybyjste jiz z inzeratu vedel ze je az od decina ne? Jde o to ze ne kazdy pojede takovou vzdalenost a proto neni od veci tam to mesto mapsat.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

2.12.2011 08:10
luck

XXX.XXX.54.103

Nic proti tomu ale však nemusíte hned volat.Můžete napsat a při druhém e-mailu vám dotyčný rád zdělí další informace potřebné k úspěšnému obchodu.A ti co tu uměle vytvářejí chaos ti se vám již neozvou protože nemají s čím.

2.12.2011 16:29
johan

XXX.XXX.58.30

Bohužel máte pravdu, ale tady je to "nošení dříví do lesa". Na druhou stranu, nemůžete nikoho nutit, aby uváděl údaje, které nechce, i když je v podstatě sám proti sobě. Je to jen na konkrétní osobě. Někteří třeba ani nedovedou pochopit smysl inzerce.
Čím víc indicií v inzerátu uvedu, tím více se přiblížím vážnému zájemci a nemusím neustále odpovídat na e-maily a nebo telefonáty, které nám zabírají čas a volajícímu i peníze. Pro někoho je ale důležitější, ať už z jakéhokoliv důvodu, zůstat co možná nejdéle v anonymitě.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík