Příteli, Vaše šuplíky jsou pěkné, ale po mých zkušenostech mají jeden nedostatek a tím je výška čela, která by měla umožnit vložení třeba širší a vyšší misky. Jistě je možné na rámeček přišroubovat vyšší čelo a je to. Ta bída v nabídce samostatných mřížek k výrobě bednovek je hrozná. Dvoje blbý šoupačky a nazdar. Divím se, že to dnes ještě vůbec někdo koupí, když na prodávaných bednovkách nám ukazují, jaké jsou dnes možnosti a trendy.
Ty okraje jsou opravdu málo. S takovým šuplíkem je čištění sice do minuty, takže hygiena super, ale když si vspomenu kolik toho ptáci sežerou kdaž maj 5 mladých, tak zbytek šlupek od semen, zbytky suché kopřivy a pampelišky v míchanici by nadělal velkou paseku. Když vemu v úvahu, že budu čistit jednou v týdnu.
Čenda
napsal(a):
Příteli, Vaše šuplíky jsou pěkné, ale po mých zkušenostech mají jeden nedostatek a tím je výška čela, která by měla umožnit vložení třeba širší a vyšší misky. Jistě je možné na rámeček přišroubovat vyšší čelo a je to. Ta bída v nabídce samostatných mřížek k výrobě bednovek je hrozná. Dvoje blbý šoupačky a nazdar. Divím se, že to dnes ještě vůbec někdo koupí, když na prodávaných bednovkách nám ukazují, jaké jsou dnes možnosti a trendy.
Budu vám oponovat,vím jistě že na netu seženete přímo výrobce mřížek, který vám udělá
1. mřížku jak velkou chcete
2.v jaké barvě chcete
3. rozestup drátů jak si napíšete
4. dvířek kolik a kde si nakreslíte.
Cenu si počítá tuším, že za decimetr mřížky. Pokusím se najít odkaz.
Jo, tak abych nekecala: http://klece.eu/katalog/doplnky.php. Telefonovala jsem s pánem a nebyl žádný problém.Nakonec jsem mžížky nechtěla,protože jsem použila klasické pletivo a udělala si rámy z hranolků.Sice pracnější, ale levnější a moje
ruza5
napsal(a):
Jo, tak abych nekecala: http://klece.eu/katalog/doplnky.php. Telefonovala jsem s pánem a nebyl žádný problém.Nakonec jsem mžížky nechtěla,protože jsem použila klasické pletivo a udělala si rámy z hranolků.Sice pracnější, ale levnější a moje
Dobrý večer, Tak jsem si to našel a máte pravdu. Určitě Vaši informaci zužitkuji, jen mám pochybnosti, jestli mi tento výrobce dokáže upravit otvory na vnější krmítka, která bych tam rád měl. Pružinku je nutno vsadit již při výrobě. Jinak pletivo používám také raději, ale toto jsou bedny určené k odchovu v obytné části domu, kde je tepleji. Tak ať to trochu vypadá, ne? Přesto díky za reakci.
Uf, uf, Vy jste ženská ! Nic není problém! Jdu shánět ta krmítka, snad k nim dávají i ty pružinky.
Dobrý den nemusíte shánět výrobce mřížek stačí si koupit pletivo 12x25 mm a vystříhat otvory a je to ,horní drátek přeštípnete a vložíte pružinku, nasadíte víčko a krmítko.Síla drátu raději silnější. Já to tak mám už dávno a funguje to výborně a otvorů si můžete nadělat kolik chcete.Milan
Plastove šupliky na www.ptacichov.webnode.cz