Dobry den,
naskytla se mi doma jedna volna mistnost tak proc ji nevyuzit jako voliery :).Chovam prevazne australii celorocne venku a proto bych chtel zkusit i neco jineho.Vlezli by se mi tam dve voliery na delku 2 metry sirka metr a vyska 2 metry.Ale co tam dat za krasavce?Napadli me alici mali a take nejake aratingy treba jendaje se mi moc libi.Nevim,ale jestli to neni moc male ty voliery na tyto druhy tak prosim o radu.Jinak se mi moc libi jeste amazonci,ale s tema nemam vubec zadnou zkusenost jsou hodne narocni?
Moc dekuji za slusne odpovedi.
Rosta
Do dvoumetrové voliéry bych doporučoval alexandry rudohlavé. Jsou to nádherní ptáci menšího vzrůstu, nekřičí a alespoň u mě se bez problémů rozmnožují.
A ještě jsem zapomněl dodat, že hnízdí v zimě nebo brzy na jaře takže vytápěná voliéra je pro ně ideální. Mě už oba páry snáší.
rostin123
napsal(a):
Dobry den,
naskytla se mi doma jedna volna mistnost tak proc ji nevyuzit jako voliery :).Chovam prevazne australii celorocne venku a proto bych chtel zkusit i neco jineho.Vlezli by se mi tam dve voliery na delku 2 metry sirka metr a vyska 2 metry.Ale co tam dat za krasavce?Napadli me alici mali a take nejake aratingy treba jendaje se mi moc libi.Nevim,ale jestli to neni moc male ty voliery na tyto druhy tak prosim o radu.Jinak se mi moc libi jeste amazonci,ale s tema nemam vubec zadnou zkusenost jsou hodne narocni?
Moc dekuji za slusne odpovedi.
Rosta
Amazonci by byli ideální volba. Samozřejmě záleží na Vašich finančních možnostech. Co se týče náročnosti, nemyslím si, že by bylo nutné mít nějaké speciální zkušenosti
Uživatel s deaktivovaným účtem
amazonky,aratingy,konžské,žaky,pyrury,senegalce.no místo i teplo máte,takže skoro cokoliv co se vám líbí.