Jak se vám líbí deník papouška v inzerci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2012 08:52
Benq0071

XXX.XXX.159.149

Můj názor je že je to OK ale škoda že to není jako program do pc.smajlík:-)

8.2.2012 11:14
1278

XXX.XXX.241.133

Dobrý den, vypadá že by program mohl být užitečným pomocníkem pro chovatele ptactva jen se mi zdá koupě licence na jeden rok je velká.Uvítal bych nákup programu jako když si zakoupím nějaký program do pc mám jej na stálo.Je to jen můj názor ostatní chovatelé to mohou vidět jinak.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2012 11:16

Jo vypadá to slušně.Hlavně v češtině.Myslím ale že je otázkou času a deník bude zdarma.

8.2.2012 11:37
fa11

XXX.XXX.240.57

Vážení kolegové, jako člověk z oboru si dovedu představit, kolik práce muselo být vynaloženo na vytvoření takového programu a když si vezmete, že se na programu bude dál pracovat a podle informací na stránkách bude expandovat do zahraničí, považuji cenu za přiměřenou. Osobně se mi program líbí a celkem se těším, co z toho bude dál :-)

111W69

8.2.2012 11:40
111W69

XXX.XXX.213.17

Zkoušel jsem demo verzi a jsem nadšený!!!!! Co se týká peněz, tak se domnívám, že 67,- Kč na měsíc - při platbě na celý rok je zanedbatelná částka. Mluvím-li sám za sebe, tak si dám měsíčně o 3 piva méně a udělám tím radost programem sobě a pivem manželce!! smajlík P.S Já už mám program objednaný a těším se na práci s ním!

8.2.2012 11:46
Benq0071

XXX.XXX.159.149

Přesně mě se také moc líbí ale nejraději bych ho měl u sebe v pc na stálo dejme tomu třeba za 1000,-kč a poté si dokupovat aktualizace. Dle mého ten papušální poplatek odradí spoustu chovatelů. Ale uvidíme co na to tvůrci třeba nám nabídno program na CD za nějaké slušné penízky. Ja bych do toho šel hned. Ať se daří v chovu a sezoně 2012:-)

Andís

8.2.2012 12:52
Andís

XXX.XXX.246.187

Pár minut jsem Deník zkoušela a celkem mile mě to překvapilo. Navíc považuji za výhodu rychlou reakci na můj dotaz, který jsem zaslala v aplikaci na tvůrce. Večer se na to ještě podívám a napíšu názor.:-):-)

8.2.2012 13:04
canar

XXX.XXX.246.115

Benq0071 napsal(a):
Můj názor je že je to OK ale škoda že to není jako program do pc.smajlík:-)

Můžete vložit odkaz na ten program? Nemohu ho nikde najít..:-):-):-)

Andís

8.2.2012 13:06
Andís

XXX.XXX.246.187

8.2.2012 13:09
Benq0071

XXX.XXX.159.149

111W69 napsal(a):
Zkoušel jsem demo verzi a jsem nadšený!!!!! Co se týká peněz, tak se domnívám, že 67,- Kč na měsíc - při platbě na celý rok je zanedbatelná částka. Mluvím-li sám za sebe, tak si dám měsíčně o 3 piva méně a udělám tím radost programem sobě a pivem manželce!! smajlík P.S Já už mám program objednaný a těším se na práci s ním!

Jakou formou je platba těchto stránek?

8.2.2012 13:09
inka03

XXX.XXX.1.30

Zajímavý nápad, ale nejspíš se bez tohoto programu dokážu obejít

8.2.2012 13:16
canar

XXX.XXX.246.115

Andís napsal(a):
www.denikpapousku.cz

Děkuji za odkaz. Tak jsem si to prošel.... Je to celkem hezká "hračka". Mnoho funkcí...příjemně graficky zpracované... Mne osobně, ale více baví přímá praxe, než vysedávání u Pc a datlování plánovače tras, evidování nákladů.... program je skvělý a umí hodně, ale hodně i vyžaduje...musíte ho nakrmit kvantem dat...což je hodně času.. Já ho raději strávím u klecí a voliér..

8.2.2012 13:17
fa11

XXX.XXX.240.57

Benq0071 napsal(a):
Jakou formou je platba těchto stránek?

Po vytvoření zkušebního účtu mi na mail přišla informace, že se předplatné aktivuje po převodu částky na účet s konkrétním variábilním symbolem...oboje zmíneno v mailu a také, jak jsem si všiml, po přihlášení do aplikace, hned na úvodu. :-)

8.2.2012 13:20
Benq0071

XXX.XXX.159.149

fa11 napsal(a):
Po vytvoření zkušebního účtu mi na mail přišla informace, že se předplatné aktivuje po převodu částky na účet s konkrétním variábilním symbolem...oboje zmíneno v mailu a také, jak jsem si všiml, po přihlášení do aplikace, hned na úvodu. :-)

díky:-)

8.2.2012 13:26
inka03

XXX.XXX.1.30

canar napsal(a):
Děkuji za odkaz. Tak jsem si to prošel.... Je to celkem hezká "hračka". Mnoho funkcí...příjemně graficky zpracované... Mne osobně, ale více baví přímá praxe, než vysedávání u Pc a datlování plánovače tras, evidování nákladů.... program je skvělý a umí hodně, ale hodně i vyžaduje...musíte ho nakrmit kvantem dat...což je hodně času.. Já ho raději strávím u klecí a voliér..

Jak píšete ,,hračka,,. Zdá se mi, že jde o program vhodný pro majitele pár papoušků. Nedokážu si představit, jak při práci, studiu, krmení a celkové údržbě voliér budu stíhat zapisovat u více párů detaily kdy jsem jakého papouška kontroloval a kdy jsem mu stříhal drápky atd... Při počtu třeba dvaceti voliér mi to přijde nemožné. Navíc dnes, kdy jsem dle zákona povinen vést knihu chovu, mi to přijde jako zbytečně moc administrativy navíc. Chtěl bych se věnovat spíše chovu papoušků a být chovatel, než úředník, kterému na papoušky samotné nezbývá čas.

8.2.2012 14:23

Benq0071 napsal(a):
Přesně mě se také moc líbí ale nejraději bych ho měl u sebe v pc na stálo dejme tomu třeba za 1000,-kč a poté si dokupovat aktualizace. Dle mého ten papušální poplatek odradí spoustu chovatelů. Ale uvidíme co na to tvůrci třeba nám nabídno program na CD za nějaké slušné penízky. Ja bych do toho šel hned. Ať se daří v chovu a sezoně 2012:-)

také mě neláká paušální poplatek.no nevim,pár lidí se snad chytne.reklamu si dělají dobrou.:-))

8.2.2012 14:28
kadar

XXX.XXX.53.28

Nedá mi to, abych se k tomuto tématu také nevyjádřil. Od samého rána, kdy jsem zhlédl nabídku tohoto programu, tak jsem skoro nedělal nic jiného, než jsem si to s programem plně zkoušel. Co umí, neumí atd. Víte, nesouhlasím s vámi.do programu si zavedu pouze to, co chci, nabouchám si tam taková data, která potřebuji a skterými budu pracovat. Jestliže, zde někteří kolegové píší, že by tento program měl být zadarmo atd.Jen se tomu upřímně směju.Kdo vám dnes dá něco zadarmo.A další věc, když si to spočítám, že program na rok mne bude stát 2Kč denně, tak to mne OPRAVDU nepoloží.Když si vezmu v úvahu, že vlastním 36 voliér a papoušky v nich a sami dobře víme, kolik naši svěřenci stojí, tak je to směšné! Jen si každý sám v sobě uznejme kolik nás stojí náklady na benzín při cestách na burzy atd.Jsem jen rád, že s tímto někdo konečně přišel, s tímto nápadem.Program je slušně nabitý a jestli se bude stále zdokonalovat jak prodejce uvádí, tak to je pro mne nad očekávání.To že se na něm mohu svými nápady a zkušenostmi podílet, je rovněž více než příjemné.Myslím, že až budu chovateli který si přijede pro papouška předávat hystorii prodávaného ptáka, s jeho rodokmenem, bude jen a jen valit oči!!!A že bude v několika jazycích je víc než perfektní nápad.Bude milé obchodovat s kolegy z okoních států. Na burze v Přerově se prodávali plastové přepravky na ptáky v cenách 1500 Kč a 1800 Kč a byli hnedle pryč...to píšu jako příklad, že je li něco kvalitní a v mém chovu mi to pomůže, jsem pro.Vážený provozovateli tohoto programu, nenechte se odradit šetřílky kteří by to chtěli zadarmo.Já sám si tento program objedám rád, protože se mi zdá velice prospěšný.Držím vám palce.K.Darmínek (52 let )

8.2.2012 16:46
arasta

XXX.XXX.156.8

Platí první poznámka,kupujete provozní licenci,nikoliv program do PC !!!

8.2.2012 17:25
šťíťa

XXX.XXX.29.185

kadar napsal(a):
Nedá mi to, abych se k tomuto tématu také nevyjádřil. Od samého rána, kdy jsem zhlédl nabídku tohoto programu, tak jsem skoro nedělal nic jiného, než jsem si to s programem plně zkoušel. Co umí, neumí atd. Víte, nesouhlasím s vámi.do programu si zavedu pouze to, co chci, nabouchám si tam taková data, která potřebuji a skterými budu pracovat. Jestliže, zde někteří kolegové píší, že by tento program měl být zadarmo atd.Jen se tomu upřímně směju.Kdo vám dnes dá něco zadarmo.A další věc, když si to spočítám, že program na rok mne bude stát 2Kč denně, tak to mne OPRAVDU nepoloží.Když si vezmu v úvahu, že vlastním 36 voliér a papoušky v nich a sami dobře víme, kolik naši svěřenci stojí, tak je to směšné! Jen si každý sám v sobě uznejme kolik nás stojí náklady na benzín při cestách na burzy atd.Jsem jen rád, že s tímto někdo konečně přišel, s tímto nápadem.Program je slušně nabitý a jestli se bude stále zdokonalovat jak prodejce uvádí, tak to je pro mne nad očekávání.To že se na něm mohu svými nápady a zkušenostmi podílet, je rovněž více než příjemné.Myslím, že až budu chovateli který si přijede pro papouška předávat hystorii prodávaného ptáka, s jeho rodokmenem, bude jen a jen valit oči!!!A že bude v několika jazycích je víc než perfektní nápad.Bude milé obchodovat s kolegy z okoních států. Na burze v Přerově se prodávali plastové přepravky na ptáky v cenách 1500 Kč a 1800 Kč a byli hnedle pryč...to píšu jako příklad, že je li něco kvalitní a v mém chovu mi to pomůže, jsem pro.Vážený provozovateli tohoto programu, nenechte se odradit šetřílky kteří by to chtěli zadarmo.Já sám si tento program objedám rád, protože se mi zdá velice prospěšný.Držím vám palce.K.Darmínek (52 let )

Pane kolego, musím s Vámi víc než souhlasit. Konečně je tu něco co se dá velmi dobře použít. Máte pravdu v tom, že si to naplním pouze daty které já chci a které chci sledovat. Je to prostě pro ty, kteří mají radši moderní techniku, než tužku a gumu. Cena za používání licence je opravdu směšná, když si člověk představí co je s tím za práci. Taky bych měl tento program radši jen na svém PC, ale je jasné, že pokud si jej jednou koupím, už v podstatě nebudu potřebovat upgradovat a to je věc autorů a jejich podnikatelského záměru. Mám k němu zatím některé výhrady, ale ty tady nebudu ventilovat, ale napíši je autorům k případným úpravám.

8.2.2012 18:14
mape

XXX.XXX.106.130

..podla mna ide opat len o prachy-ryzovat. Ked si vezmem cenu operacneho systemu do PC...tak nic ine ma nenapada...

8.2.2012 18:18
šťíťa

XXX.XXX.29.185

mape napsal(a):
..podla mna ide opat len o prachy-ryzovat. Ked si vezmem cenu operacneho systemu do PC...tak nic ine ma nenapada...

Co jste tím myslel, jestli si takto představujete rýžování, tak tedy neví. Co s tím má společného cena operačního systému do PC, to jste ale skutečně někde vedle. Operační systémy se prodávají po stovkách tisíc a pracuje na nich mnoho lidí. Tento systém se bude prodávat možná po stovkách a dělá ho zřejmě jenom pár lidí. O rýžování si myslím nemůže být ani řeč.

8.2.2012 20:00
mape

XXX.XXX.106.130

Co som tym myslel...bral by som cenu za kupu programu-pevna cena , nie za prenajom...to je chore . V tom vidim ryzu ako vysitu. Teda to je moj nazor, ale neber ten jeho, nikomu.

8.2.2012 20:18
romika

XXX.XXX.116.252

Není špatný pokud by se prodával jako CD do PC. Placeni licence každý rok mě příjde jako tahání peněz z chovatelů. Dále si nedovedu představit vše znovu přepisovat ze své evidence která je pro mne dostačující. Jinak pěkně udělané.

8.2.2012 20:22
111w69

XXX.XXX.213.17

Vážení přátelé!
Čtu tady debatu o programu k našim miláčkům. Moc to nechápu..... Během dne jsem si "to" vyzkoušel a jsem VELMI MILE překvapený. Jsem již starší ročník a s kompjútrem si zrovna "netykám", ale tohle je pro mě potěšení. Jasné, stručné, logické a přehledné!!!! S názorem zdlouhavého ťukání dat do počítače částečně souhlasím (obzvlášť s mým datlováním), ale je mi také jasné, že ve chvíli, kdy zadám veškerá data, tak následná denní ? týdenní aktualizace bude pro mě třeba otázkou 10minut denně - což pro svůj celoživotní koníček rád udělám a bude mě to bavit! Navíc budu mít hezký pocit, že mám vše v ažůru a pro vás kolegy-chovatele přehledné a jasné. Co se týká ceny, tak každý z nás v dnešní době šetříme kde můžeme, ale těch 800,- za rok dám rád-obzvlášť pokud budu mít pravidelnou aktualizaci. Pochybuji, že na tomhle někdo zbohatne, ale já firmě vydělat nechám, protože se mi to velmi zamlouvá! Těm co udělali program - držím palce, nenechte se otrávit některými škarohlídy a hlavně závistivci a já + moji dva přátelé/chovatelé jsme vašimi zákazníky.

8.2.2012 21:15
inka03

XXX.XXX.1.30

Tak vidím, že zde vyjadřujeme svůj názor a pokud se náhodou někomu nezamlouvá, tak jsme hned škarohlídi a závistivcismajlík Myslím si, že zrovna v této diskuzi neřekl prozatím nikdo nic špatného. Každý má právo vyjádřit svůj názor. Mně samotnému se program líbí, jen se mi nezdá tak omračující, abych si ho hned musel pořizovat. Pokud si vedu knihu chovu, kde musím mít zaevidovány chovné páry a jejich odchovy, tak nevidím důvod zdržovat se ještě jednou s prakticky stejnou evidencí jen proto, že je pěkně zpracována v počítači. Tady by mohl být tip pro výrobce, pokud je tato evidence tak unikátní, pokusit se ji prosadit na ministerstvu životního prostředí popř. jiných úřadech, zda by nebylo možné záznamy v ní uznávat plnohodnotně tak jako současné knihy chovu.
Jinak oproti mojí evidenci mi nabídne novinky v podobě poznámek co mám kdy udělat, ale jestliže sem normálně zaměstnaný člověk, tak si stejně bohužel nemůžu vše plánovat jak se mi zachce, ale určité důležité činnosti v chovu musím dělat tehdy, kdy mi zrovna vyjde čas. Adresář chovatelů je dobrá věc, ale plánovač trasy mi už přijde trošku zbytečný. Když jedu někam, kde jsem nikdy nebyl, nastavím si navigaci, nebo si , cestu vyhledám na mapách na internetu. Pokud někam jezdím opakovaně, cestu si většinou pamatuji atd...

8.2.2012 22:30

111w69 napsal(a):
Vážení přátelé!
Čtu tady debatu o programu k našim miláčkům. Moc to nechápu..... Během dne jsem si "to" vyzkoušel a jsem VELMI MILE překvapený. Jsem již starší ročník a s kompjútrem si zrovna "netykám", ale tohle je pro mě potěšení. Jasné, stručné, logické a přehledné!!!! S názorem zdlouhavého ťukání dat do počítače částečně souhlasím (obzvlášť s mým datlováním), ale je mi také jasné, že ve chvíli, kdy zadám veškerá data, tak následná denní ? týdenní aktualizace bude pro mě třeba otázkou 10minut denně - což pro svůj celoživotní koníček rád udělám a bude mě to bavit! Navíc budu mít hezký pocit, že mám vše v ažůru a pro vás kolegy-chovatele přehledné a jasné. Co se týká ceny, tak každý z nás v dnešní době šetříme kde můžeme, ale těch 800,- za rok dám rád-obzvlášť pokud budu mít pravidelnou aktualizaci. Pochybuji, že na tomhle někdo zbohatne, ale já firmě vydělat nechám, protože se mi to velmi zamlouvá! Těm co udělali program - držím palce, nenechte se otrávit některými škarohlídy a hlavně závistivci a já + moji dva přátelé/chovatelé jsme vašimi zákazníky.

zdravím,zde nejde o cenu,ale o to,že vše co do toho zápisníku napíšete tak si prodejce té aplikace může přečíst nebo poslat dál komu chce.uvědomte si,že jde o vaše soukromá data která posíláte ůplně cizímu člověku.a až vás zápisník přestane bavit a přestanete platit,nemáte nic.neblázněte lidi.počkejte až někdo nabídne program a ne takovou špehárnu.i když pěkně vymalovanou.

8.2.2012 22:50
alex66

XXX.XXX.204.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
zdravím,zde nejde o cenu,ale o to,že vše co do toho zápisníku napíšete tak si prodejce té aplikace může přečíst nebo poslat dál komu chce.uvědomte si,že jde o vaše soukromá data která posíláte ůplně cizímu člověku.a až vás zápisník přestane bavit a přestanete platit,nemáte nic.neblázněte lidi.počkejte až někdo nabídne program a ne takovou špehárnu.i když pěkně vymalovanou.

Ta špehárna je dost výstižné slovo, taky se mě zdá dost divné že to co do programu zadám bude uložené bůhví kde a pak nevíte kdo se v tom bude přehrabovat. Pokud ale tam nebudete mít svou adresu tak si myslím, že zadané údaje jsou komukoliv cizímu k ničemu.

8.2.2012 23:05

alex66 napsal(a):
Ta špehárna je dost výstižné slovo, taky se mě zdá dost divné že to co do programu zadám bude uložené bůhví kde a pak nevíte kdo se v tom bude přehrabovat. Pokud ale tam nebudete mít svou adresu tak si myslím, že zadané údaje jsou komukoliv cizímu k ničemu.

Jde také o to,že když posíláte někomu svá data,jde jednoduše zjistit odkud.Podle IP,pokud tedy nejste chráněn a nepoužíváte PROXY.to znamená že se připojujete z několika IP adres.kdo se vyzná,najde váš počítač a místo jako nic.programy s tímto obsahem jsou volně ke stažení.pokud někdo chce a umí někoho sledovat,v pohodě může.

8.2.2012 23:57
master461

XXX.XXX.198.92

Tak s tou proxy když koukám na EULA tak její používání je dokonce porušení podmínek. Nicméně tvůrci zřejmě nepředpokládají že se jedná o tak citlivá data. Upřímně, kdo z nás nepoužívá freemail? A tam jde o mnohem citlivějšíá data. Běžně se přes něj posílají hesla atd. A přesto i tuto komunikaci svěřujeme nějakému provozovateli kterého osobně neznáme... Každopádně tato debata je zcela vedle jestli tvůrcům o něco jde tak je to mít zákazníky a úniky dat potažmo následná ostuda tedy rozhodně nejsou v jejich zájmu :)

9.2.2012 05:38
arnold

XXX.XXX.25.28

alex66 napsal(a):

Zdravím,
přesně, vůbec se mi nelíbí, že jsou data někde u někoho, pravda adresu zadávat nemusím, ale IP se dá dohledat. Jinak je program pěkně zpracován, i když mouchy má. Navíc cena 800 za rok a následná každo roční platba se mi zdá vysoká. To si radě vylepší chovatelské zaŕízení nebo obohatím chov o nějaký další kus. Nechodím s obrazema a ani nechovám drahé druhy papoušků, proto se mi tento program zdá být jako zbatečnost. Ať si tedy majitelé tohoto záměru tahají peníze z jiných. Až bude nějaký program za takovou cenu za rok, ve formě instalace přímo v pc a placené aktualizace, budu nad tím možná přemýšlet.

Chovu zdar.

DeníkPapoušků.cz

9.2.2012 10:18
DeníkPapoušků.cz

XXX.XXX.240.57

Vážení chovatelé,
dovolte mi vyjádřit se zde za společnost Digibree s.r.o., provozovatele Deníku papoušků.

Náš původní záměr byl nabídnout chovatelům profesionální přístup k evidenci chovu. Rádi bychom nabídli nástroj, který usnadnění Vaši evidenci, nahradí knihu chovu a odchovu v papírové podobě, spojí chovatele, pomůže vnést do chovu novoty, pomůže chovatelům při obchodování - kupní smlouva, tisk historie papouška (odčervení atp.) a v budoucnu mnoho dalšího.

K online řešení jsme přistoupili především z důvodu velkých možností, které nabízí - viz. v budoucnu plánovaná aukce nebo vytvoření osobních webových stránek chovatele atp. Od samého počátku jsme pracovali s myšlenkou, že chceme program dále rozšiřovat, nabízet nové funkce a zlepšovat komfort práce chovatele. Věříme, že naše plány jdou správným směrem a v mezinárodním měřítku mohou pro chovatele přinést mnoho pozitiv.

Velmi nás mrzí, že je tento přístup chápán negativně, i proto na toto téma pamatují naše obchodní podmínky a neumožňují nám předávat data třetím stranám. Tento příspěvek rozhodně nemá za cíl, měnit Váš názor na typ služeb jako je tato, přišlo nám ovšem správné objasnit naše původní úmysly.

Vzhledem k tomu, že jsme od samého počátku chtěli chovatelům vycházet vstříc a tvořit aplikaci podle jejich potřeb, rozhodli jsme se připravit pro Vás verzi Deníku papoušků pro PC, kde data budou uložena jen u Vás v počítači (nutno doplnit, že poté není možné u této verze realizovat plány jako je právě vytvoření webových stránek chovatele, komunikaci s chovateli aj.).

V případě zájmu o tuto verzi, můžete na našich stránkách zadat svoji e-mailovou adresu, abychom Váš mohli upozornit až bude tato verze bude k dispozici.

Děkujeme všem za jejich podněty a názory, také děkujeme chovatelům za jejich podporující reakce ať už zde na fóru, nebo přes e-maily.
Přejeme úspěšný chov a spokojenou práci s Deníkem papoušků.

Společnost Digibree s.r.o.

9.2.2012 10:35
inka03

XXX.XXX.1.30

DeníkPapoušků.cz napsal(a):
Vážení chovatelé,
dovolte mi vyjádřit se zde za společnost Digibree s.r.o., provozovatele Deníku papoušků.

Náš původní záměr byl nabídnout chovatelům profesionální přístup k evidenci chovu. Rádi bychom nabídli nástroj, který usnadnění Vaši evidenci, nahradí knihu chovu a odchovu v papírové podobě, spojí chovatele, pomůže vnést do chovu novoty, pomůže chovatelům při obchodování - kupní smlouva, tisk historie papouška (odčervení atp.) a v budoucnu mnoho dalšího.

K online řešení jsme přistoupili především z důvodu velkých možností, které nabízí - viz. v budoucnu plánovaná aukce nebo vytvoření osobních webových stránek chovatele atp. Od samého počátku jsme pracovali s myšlenkou, že chceme program dále rozšiřovat, nabízet nové funkce a zlepšovat komfort práce chovatele. Věříme, že naše plány jdou správným směrem a v mezinárodním měřítku mohou pro chovatele přinést mnoho pozitiv.

Velmi nás mrzí, že je tento přístup chápán negativně, i proto na toto téma pamatují naše obchodní podmínky a neumožňují nám předávat data třetím stranám. Tento příspěvek rozhodně nemá za cíl, měnit Váš názor na typ služeb jako je tato, přišlo nám ovšem správné objasnit naše původní úmysly.

Vzhledem k tomu, že jsme od samého počátku chtěli chovatelům vycházet vstříc a tvořit aplikaci podle jejich potřeb, rozhodli jsme se připravit pro Vás verzi Deníku papoušků pro PC, kde data budou uložena jen u Vás v počítači (nutno doplnit, že poté není možné u této verze realizovat plány jako je právě vytvoření webových stránek chovatele, komunikaci s chovateli aj.).

V případě zájmu o tuto verzi, můžete na našich stránkách zadat svoji e-mailovou adresu, abychom Váš mohli upozornit až bude tato verze bude k dispozici.

Děkujeme všem za jejich podněty a názory, také děkujeme chovatelům za jejich podporující reakce ať už zde na fóru, nebo přes e-maily.

Dobrý den, píšete, že vaším deníkem by jste chtěli nahradit tištěné knihy chovu, které se ale musí vést dle zákona v tištěné podobě. Proto bych Vás rád požádal o informaci, zda jste ve spojení s ministerstvem apod. a jednáte s nimi o nahrazení tištěných knih chovu vaším programem, nebo zda je to jen vaše osobní myšlenka. V prvním případě by jistě deník papouška (i přes pro mě dost nesmyslných funkcí měl alespoň nějaký význam. V druhém případě se pro mě jedná o zbytečnou práci navíc, a nikdo se mi nemůže divit, že si ze dvou variant vyberu tu, která je mi přikázána zákonem.
V poslední řadě bych se chtěl zeptat, zda tvůrci tohoto programu jsou chovateli papoušků nebo jste s nějakými chovateli při vytváření tohoto programu spolupracovali? Děkuji za odpověď

9.2.2012 12:27
master461

XXX.XXX.198.92

Pravda je, že o tom, že by evidence musela být v tištěné podobě, jsem nikde v tom inkriminovaném zákoně neviděl. Otázka je zda výstup, který diskutovaný program nabídne, bude po vytištění obsahovat všechny náležitosti požadované zákonem, což asi nikdo v tuto chvíli neumí říci. Uvidíme co na to tvůrci...

9.2.2012 12:31
inka03

XXX.XXX.1.30

master461 napsal(a):
Pravda je, že o tom, že by evidence musela být v tištěné podobě, jsem nikde v tom inkriminovaném zákoně neviděl. Otázka je zda výstup, který diskutovaný program nabídne, bude po vytištění obsahovat všechny náležitosti požadované zákonem, což asi nikdo v tuto chvíli neumí říci. Uvidíme co na to tvůrci...

Reaguji na to, že se zde před nějakým časem řešila otázka vedení knihy chovu a nevím zda se jednalo o nějakého odborníka , ale ten zde psal, že nesmíte tuto evidenci vést ani ve svém vlastním sešitě, ale v knihách vydaných zákonem

9.2.2012 12:43
master461

XXX.XXX.198.92

Madam, děkuji za inspiraci. Zřejmě máte na mysli tuto diskusi: https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1173021/evidence-chovu-a-obchodu-dotaz (jinou jsem na ifauně nenašel). Zmíněné knihy jsou komerční produkt jako každý jiný. V zákoně tyto zmíněny nejsou to garantuji (nebylo by to ani fér vůči trhu). Nemohu však vyčíst ty přesné náležitosti, které evidence obsahovat musí a neví to ani zmíněný anonym který v diskusi příspěvek vložil (jinak by je zřejmě uvedl). Otázka tedy zůstává otevřená...

9.2.2012 12:58
Benq0071

XXX.XXX.159.149

DeníkPapoušků.cz napsal(a):
Vážení chovatelé,

Dobrý den děkuji za vaši reakci k tomuto foru.Vaše úvaha udělat tuto knihu na CD do našich PC je úplně skvělá a mohu vám sam za sebe říct že nebudu váhat a obědnám si jí a dle názoru na tomto foru i sposta dalších chovatelu. Díky:-)

9.2.2012 20:03
arnold

XXX.XXX.112.7

Benq0071 napsal(a):
Dobrý den děkuji za vaši reakci k tomuto foru.Vaše úvaha udělat tuto knihu na CD do našich PC je úplně skvělá a mohu vám sam za sebe říct že nebudu váhat a obědnám si jí a dle názoru na tomto foru i sposta dalších chovatelu. Díky:-)

Zdravím, rovněž mne tato zpráva potěšila, v tomto případě také budu uvažovat o pořízení programu. Záleží také na ostatních podmínkách.:-)

Trojan

9.2.2012 20:43
Trojan

XXX.XXX.25.64

arnold napsal(a):
Zdravím, rovněž mne tato zpráva potěšila, v tomto případě také budu uvažovat o pořízení programu. Záleží také na ostatních podmínkách.:-)

Chlapi,pojdte už řešit konečně něco jinýho.Stále se zde diskutuje jen o deníku,penězích a možnosti ztrát.Je to stále dokola. Sám podnikám, vím jaký to je v dnešní době krize s něčím přijít na trh.Sám za sebe si myslím, že myšlenka je dobrá, čas ukáže, jak se jim bude dqařit a jestli se to bude rozvíjet tak jak slibujou.Jen pro zajímavost, jelikož je to můj obor, přeložení toho programu do tolika jazyků, to je pěkná finanční palice...A to že to má hodně funkcí, který jsou na nic, tak je nebudeme přece používat. A když si vemu to, že se nelíbí skutečnost že je to on-line, a oni to ihned řeší, pak si jen říkám, že jsou tady pro nás! Pojdme jim raději společně helfnout s novejma nápadama. Mě to vyhovuje, že pro mne někdo něco dělá v této branži. GOOD LUCK!

Přidejte reakci

Přidat smajlík