zpet
napsal(a):
Nemohu rozeznat u Korel r.11 Samce od Samic , jak se vám to jeví pohlaví 1,0 - O,1 na fotu na webu v mém profilu děkuji za radu .Dále prosím o radu co použít na voliéry za pletivo síla drátu a velikost oka. Děkuji
1,O -O1 r.11 poradí někdo děkuji
zbosace
napsal(a):
Podla mňa všetko samci, jedine tá svetlá straka, u tej som si nie na 100% istý.
Jedna ta lutino měla ale vajíčka
, ta lutino perlová co má perličky na zádech ta nezpívá nevím a ten strak zpívá
je to težší rozeznat
zkusím sem dat více fotek na rozpoznání zda je 1,0 - 01 aspoň na 95%
zpet
napsal(a):
Jedna ta lutino měla ale vajíčka
, ta lutino perlová co má perličky na zádech ta nezpívá nevím a ten strak zpívá
je to težší rozeznat
zkusím sem dat více fotek na rozpoznání zda je 1,0 - 01 aspoň na 95%
tady v záletu 2m z leva a veprostřed se mě právě jeví 0,1 nezpívají
z pohledu doprava na buce 1,O 100% zpívá . je to težší já vím z fota někdo říká i z koncovéch ocasních prt no i podle zakroucení chocholky údajně,co myslíte ostatní děkuji.
lukáš.b
napsal(a):
V levo na pletivu ta býlá je samička, a dole vedle té žluté andulky ta býlá vypadá na samičku, zbytek samci.
díky ,taky ta 1 lutino váhám zda se mi na 0,1 1 je 100% 0,1 měla vajíčka, horší je poznat tu ve prostřed to lutino co má perlové záda,vůbec právě nezpívá a ale vypadá strukturou těla na 1,0 mě osobně se to jeví ale na 0,1
vážně ale nevím proto sem to sem nafotil. za ty oka a pletivo děkuji mrknu na to na burze je to matroš roxor svařené. časem ale tam chci dát do budoucna i vetší papoušky musím zvášit teda sílu drátu a oka .
zpet
napsal(a):
díky ,taky ta 1 lutino váhám zda se mi na 0,1 1 je 100% 0,1 měla vajíčka, horší je poznat tu ve prostřed to lutino co má perlové záda,vůbec právě nezpívá a ale vypadá strukturou těla na 1,0 mě osobně se to jeví ale na 0,1
vážně ale nevím proto sem to sem nafotil. za ty oka a pletivo děkuji mrknu na to na burze je to matroš roxor svařené. časem ale tam chci dát do budoucna i vetší papoušky musím zvášit teda sílu drátu a oka .
přikopím samice díky
lukáš.b
napsal(a):
V levo na pletivu ta býlá je samička, a dole vedle té žluté andulky ta býlá vypadá na samičku, zbytek samci.
Náhodou nemáte dvě samice r.11 pokud ano pošlete mi prosím cenu a foto na e-mail a zda je máte venku či ve vytápěném prostoru i adresu popřípadě děkuji hezký den.