Dobry den, mam dotaz ja vypada tok u cinanu?Koupil jsem si starsi par a zacinaji se mi krmit i parit,ale zatim nelezou do boudy tak nevim jestli to neni problem jestli jim treba nevyhovuje.Boudy mam dve v zaletu jednu povesenou prkenou pod stropem tam samice v noci spi a jednu kmenovou postavenou na spalku na zemi tam se ji videl vcera rejdit:),ale jinak nic :(.Pari se uz asi tri dny.Prosim poradte jestli je vse OK nebo mam neco zkusit zmenit.Moc dekuji.
romika
napsal(a):
Nic neměňte ptáci se páří cca dva až tři týdny než samice zasedne. Můžete v klidu čekat jsou dospělí.
Moc Vam dekuji za odpoved.Ano ptaci uz jsou dospeli samice je 05 a samec 06.Snad mate pravdu a neco se zadari :).Davam jim snad vse podrebne.Kazdy den naklicene,ale to mi moc neberou,jablko,mrkev,sem tam vajicko a nejvic berou mrazene sipky a hlavne hloh.Jeste jednou dekuji za odpoved.
rostin123
napsal(a):
Moc Vam dekuji za odpoved.Ano ptaci uz jsou dospeli samice je 05 a samec 06.Snad mate pravdu a neco se zadari :).Davam jim snad vse podrebne.Kazdy den naklicene,ale to mi moc neberou,jablko,mrkev,sem tam vajicko a nejvic berou mrazene sipky a hlavne hloh.Jeste jednou dekuji za odpoved.
prikladam fotku meho paru