pecko
napsal(a):
Zítra v 11:00h bude zveřejněno jméno člověka, který mi odcizil papoušky. Dále jméno člověka, který má část mého chovu. Pecko
Dobrý den!!
Gratuluji k odhalení a chycení lapky,který si dovolil vyplenit Váš chov!! Zároveň přeji všem stejně postiženým chovatelům,aby se jim povedlo to co Vám!!Pokud nenechavci nemají kouska cti v těle a krádežemi ve voliérách,či jen scizenou přenoskou někde na burze vykrádají naše chovy,nevidím důvod je šetřit a jsem pro zveřejnění jejich jmen a popřídě fotek!! Jistě to případné podobné "poctivce" odradí a nechají tak slušnou část chovatelské obce na pokoji!!
Hodně zdaru v chovu
Mirek Brno goulda@seznam.cz
pecko
napsal(a):
Zítra v 11:00h bude zveřejněno jméno člověka, který mi odcizil papoušky. Dále jméno člověka, který má část mého chovu. Pecko
Tak i já chci vyjádřit radost nad tím,že zase jednou lapkové dostanou přez prsty a těšim se na jejich fotky.Jen doufám,že získáte zpět svoje papoušky,to pokládám za nejdůležitější a prvořadý úkol.
Po zveřejnění jejich fotek,by jsme si my všichni ostatní chovatelé i majitelé a ne jen papoušků,měli dobře zapamatovat tváře těch lotrů.S radostí potom potkám takového člověka v tlačenici na schodech.....
Nejsem žádný rváč,ale každý,kdo zná trochu naše zákony,to pochopí.
johan
napsal(a):
Tak i já chci vyjádřit radost nad tím,že zase jednou lapkové dostanou přez prsty a těšim se na jejich fotky.Jen doufám,že získáte zpět svoje papoušky,to pokládám za nejdůležitější a prvořadý úkol.
Po zveřejnění jejich fotek,by jsme si my všichni ostatní chovatelé i majitelé a ne jen papoušků,měli dobře zapamatovat tváře těch lotrů.S radostí potom potkám takového člověka v tlačenici na schodech.....
Nejsem žádný rváč,ale každý,kdo zná trochu naše zákony,to pochopí.
taky se připojuji ke gratulaci a zkuste vylepit jejích fotky na burzách ať si chovatelé na ně daj bacha kdyby zas chtěli něco ukrást, dostal jste už ptáky zpět? chovu zdar
pecko
napsal(a):
Štefane, posíláme malou kytičku a pro ostatní Tvůj úsměv a několik obrázků Tvých odchovanců, kterých je naštěstí požehnaně, v plné kondici a dávají mnoho radosti. Autorství digitálních fotografií patří Jirkovi Holému a jsou z darovaného CD pro o.p.s. Ať Tě už nic zlého nepotká. Ahoj !
exota ops
napsal(a):
Štefane, posíláme malou kytičku a pro ostatní Tvůj úsměv a několik obrázků Tvých odchovanců, kterých je naštěstí požehnaně, v plné kondici a dávají mnoho radosti. Autorství digitálních fotografií patří Jirkovi Holému a jsou z darovaného CD pro o.p.s. Ať Tě už nic zlého nepotká. Ahoj !
foto J.Holého