Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2012 17:53
jerrda

XXX.XXX.3.4

Prosím pomozte,hledám chovatele papoušku rudobřichých jižních,rudobřichých východních a papoušku rudobřichých naretských.Nejlépe Plzenský a Středočeský kraj.Všem chovatelum děkuji za ochotu a pomoc. email : kakaryk75@seznam.cz

7.3.2012 13:17
jerrda

XXX.XXX.3.4

jerrda napsal(a):
Prosím pomozte,hledám chovatele papoušku rudobřichých jižních,rudobřichých východních a papoušku rudobřichých naretských.Nejlépe Plzenský a Středočeský kraj.Všem chovatelum děkuji za ochotu a pomoc. email : kakaryk75@seznam.cz

To opravdu takto krásné papoušky nikdo nechová?smajlík To se mi ani nechce věřit.Mám oně vážný zájem,cena nerozhoduje.Zamluvil bych si třeba i letošní odchovy.:-)

7.3.2012 15:19
jurin

XXX.XXX.90.180

zajímavé je že když jsem je choval (měl jsem 2 odchovávající páry) tak o ně byl minimální zájem a odchovy jsem prodával skoro vždy až roční, mezitím jsem musel každého odchovaného samce držet odděleně protože byly schopni se z jara pozabíjet,i sourozenci. Protože prostror a čas jsou svině, musel jsem chov částečně omezit.resp. přejít na jiné druhy tak jsem oba páry prodal a najednou je tu zase boom jejich chovu a je o ně zas zájem. Jinak Vám je přeju, jsou to nádherní ptáci a když složíte harmonizující pár tak Vám budou pravidelně odchovávat, i 2xročně.:-) Tomáš

7.3.2012 17:08
vocucbat

XXX.XXX.241.38

Dobrý den,
chovám jeden pár Papouška rudobřichého (Northiella haematogaster haematorrhous). Odchovu bych možná mohl letos docílit.smajlík
Vocucbat

7.3.2012 18:06
Ondra.b

XXX.XXX.84.42

Dobrý den,

mám pár papoušku a letos by mohl být odchov. Kamarád má taky pár a vím o pánovi který má 6 párů. Tak se pak ozvěte jestli budou mladé, dám kontakt.

Ondra

Přidejte reakci

Přidat smajlík