Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2012 11:35
andulecka

XXX.XXX.175.80

dobrý den,
mam doma andulaka filipa, vylíhl se loni v srpnu a v září už byl u nas doma, není ručně dokrmený ale je krásně krotký leze po nas bere si pamlsky piskame si do noty
jen mluvit se mu nechce, slyšela jsem že třeba takový žako se naučí mluvit třeba až kolem roku tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti s mluvenim andulek jestli se ten naš prcek taky ještě může naučit mluvit nebo už je na to starý, jakože kdyby to měl umět tak už by to uměl, děkuji za vas cas, vase názory

12.3.2012 18:57
exibit

XXX.XXX.234.242

Dobrý den,

Mluvit se naučí v každém věku, pokud k tomu má vlohy. Některé andulky vám řeknou věty a některé neřeknou ani slovo a jen napodobují zvuky třeba telefonu.

Hodně andulek znají několik desítek slov a to svědčí o tom, že se to určitě nenaučily během jednoho roku. Zkrátka zkoušejte každý den, mějte pevné nervy a trpělivost, třeba se časem objeví výsledek. :-)

12.3.2012 20:05
andulecka

XXX.XXX.175.80

no je to naprosto neuvěřitelný ale zrovna dneska naš Filípek řekl první slova a hned dvě... takovou dobu na to čekám a zrovna dnes když o tom píšu sem tak on promluvil, ja jsem tak štastná.. řekl "Filípku a Filípečku" je to miláček děkuju moc za radu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík