Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2012 10:48
ivana37

XXX.XXX.179.15

Dobrý den,

když už takhle diskutejete o papoušcích i já si chci pořídit do bytu menšího papoška. Velmi se mi líbí aymara pruhovaná, jak vzhledem, tak i povahou. Větší plemeno by neprošlo hlavou rodiny. Ale kde tohoto papouška sehnat? snad se úplně vytratil chov těchto roztomilých zvířátek. Nemáte někdo kontak na chovatele ze severní moravy?.
Iva

18.3.2012 07:25
saluki

XXX.XXX.6.82

Ahoj, zatím nikdo neodpověděl, tak snad jen doplním, že aymarky jsou opravdu fajn společníci, a chová je u nás celkem dost chovatelů. I přesto si občas pro nějakou zajedu i víc jak 100 km, jako právě třeba zrovna včera :-). Ve Vašem případě máte šanci sehnat ji i na burze v Přerově. Jinak pátrejte nejen v inzerci, ale i v tématech, poslední dobou jich tu pár proběhlo, a v nich získáte kontakty na chovatele. Přeji hodně štěstí při hledání.

18.3.2012 14:31
Radovan 1975

XXX.XXX.34.130

Dobrý den,chovám aymary pruhované ve všech barvách,jsem kousek od Hranic.Pokud chcete pouze jednu,tak je nejlepší počkat a vzít těsně z budky a trochu s sní vyhrát,taky jsem ručně dokrmoval,ale to by jich muselo být víc.

18.3.2012 19:20
bathory

XXX.XXX.218.115

Radovan 1975 napsal(a):
Dobrý den,chovám aymary pruhované ve všech barvách,jsem kousek od Hranic.Pokud chcete pouze jednu,tak je nejlepší počkat a vzít těsně z budky a trochu s sní vyhrát,taky jsem ručně dokrmoval,ale to by jich muselo být víc.

Aymarky z Hranic mohu jen a jen doporučit.smajlíkDovezli jsme si je před týdnem a jsou to moje zlatíčka, už jdou krásně na prst a zvědaví jsou jako opice. Jsou vážně úžasní, dokonce tak, že časem zvažuju zakoupení i nějakého dalšího zlatíčka jiné barvy :-),jen nevím, co by kluci říkali, kdyby jich místo dvou byl lichý počet smajlík

Tímto zdravíme z Petřvaldu :-)

18.3.2012 19:34
Radovan 1975

XXX.XXX.34.130

Taky Vás zdravím z Těšic:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík