Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.3.2012 12:24

Sameček má hnědé ozobí je to tenký pravidelný povlak tmavě hnědý určitě to není vápenka je unavený a zadeček má dolů nejsouto parazité prosím o pomoc.

25.3.2012 12:26

Nejsou to parazité je otázka

25.3.2012 13:15
mirči

XXX.XXX.234.212

Nie som andulkár, ale ste si istý,že to je samček?Hnedé orobie tmavo sfarbené by mala byť samička pripravená na hniezdenie. A tenchvost nadol by mohol znamenať, že ide zniesť vajíčko. Ale je tu dosť odborníkov na andulky, takže možno ma v niečom doplnia,alebo opravia.

25.3.2012 13:18
mirči

XXX.XXX.234.212

Ešte taká pripomienka, jedná sa vôbec o andulku? Akosi mi to tak samo prišlo,že to je andulka.

25.3.2012 15:34

Ano je to andulka :-) a není to samička určitě ozobí najednou zhnědlo měl ho krásně modré ten sameček je starý už 5 let ale myslím že to už měl ono mu to zhnědne na jaře na podzim zase zmodrá ale kolem nosních dírek jde vidět jak to má modré

28.3.2012 07:33
zbosace

XXX.XXX.205.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano je to andulka :-) a není to samička určitě ozobí najednou zhnědlo měl ho krásně modré ten sameček je starý už 5 let ale myslím že to už měl ono mu to zhnědne na jaře na podzim zase zmodrá ale kolem nosních dírek jde vidět jak to má modré

Takže samička a rýchlo budku. Barvomena ozobia je u samičiek bežná, v mimihniezdnim období sa objaví dosť často okolo ozobia modrastá farba okolo nosných dierok a v repro období zhnedne. Samozrejme že posudzujeme niečo čo nevidíme ale napovedá tomu aj ten zvesený ocas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík