Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2012 21:54
hali

XXX.XXX.59.156

zdravím,chtěl bych se zeptat chovatelů co chovají mníšky,jak jsou na tom s hnízděním,dost lidí tu psalo,že už jsou v toku,nebo mají mladé,vejce atd. mě zatím stávkují a to mají ovoce denně + obden přidám směsku,která stimuluje k hnízdění,zatim oždibují větvičky,do budky je ale nenosí,asi je ale ještě čas,jsou líheň zhruba květen - červen. a jak jste na to vy ?

5.4.2012 07:33
kouřak

XXX.XXX.245.73

Zdravím,mám páru mníšků r. 09 a10,krmí se a nosí do budky a to byli původně ručně dokrmení a chovaní jako mazlíci,
ale souhlasím že je ještě čas,vždyt tu ještě néjso ani vlaštovky

5.4.2012 10:34
hali

XXX.XXX.59.156

kouřak napsal(a):
Zdravím,mám páru mníšků r. 09 a10,krmí se a nosí do budky a to byli původně ručně dokrmení a chovaní jako mazlíci,
ale souhlasím že je ještě čas,vždyt tu ještě néjso ani vlaštovky

zdravm a děkuji za odpověď,já si taky myslím,že je ještě čas,ale chtěl jsem se jen pro jistotu zeptat,jak na tom jsou jiní chopvatelé,každopádně děkuji za odpověď..

7.4.2012 13:26
kouřak

XXX.XXX.245.73

Dobrý den,ještě můžete zkusit nabídnout jiné hnízdo,třeba se nenarodily v budce,někdo zavěšuje dřevěné poličky,
někomu hnízdí v košíkusmajlík,určo je lepší když si sami vyberou

7.4.2012 17:06
brno

XXX.XXX.113.236

Mně loni hnízdili v koši z pletiva a letos se věnují budce a koše si nevšímají.

7.4.2012 23:58
hali

XXX.XXX.59.147

Zdravim,děkuji za odpověď. oni se v plobudce vylíhly,byl jsem si pro ně u choavtele a ten tam měl jen polobudky u nic,zkusil jse jim dát ještě košíček a toho si všímají víc tak uidíme,děkuji za odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík