zdravím moc prosím o určení barevné mutace u páru mých papoušků zpěvavých díky moc
díky moc za přínosnou odpověď rodiče ptáků bohužel neznám takže nevím jestli ještě do něčeho štěpí ale nechám se tedy překvapit a pak vám napíši jak to dopadlo ptáci jsou loňští sestavení loni vzimě tak uvidíme jestli mě potěší nějakým odchovemn zattím jen obhlížejí budku a samec nahání samičku po voliéře oproti tomu mlj druhý přírodní dvouletý pár zpěváků už má v budce 5 vajec a samička už pevně sedí první mládě by se mělo líhnout za 10 dní tak uvidíme jestli z toho něco bude vzhledem k chladnému počasí které bylo na začátku snášení oba páry mám v 3 metrové voliéře předělené stěnou a je na ně opravdu krásný pohled jak jsou krásně vylétaní a pořád v pohybu tak snad i ten odchov bude pěkný ještě jednou díky za upřesnění a radu a také přeji hodně ůspěchů ve vašem chovu ps až budu mít čas vložím ještě fotku toho přírodního páru . do budoucna bych si chtěl pořídit ještě modré a orange bohužel však jsem zatím ptáky v těchto barvách nesehnal
hali
napsal(a):
samec rubino a samice pastel. stejný pár jsem měl i já a pokud na nic neštěpí,mladí budou: samci pallidina štěp. opalin a samice rubina...
Ať se daří
Rubino samec to asi nebude,já bych to spíš typoval na pastel opalín.Chtělo by to lepší foto,ale je tam zelený nádech křídla a letky a ocasní pera také nejsou bílé.Jaké má oko?