Kakariki žlutočelý - problém při hnízdění

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2012 09:50
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

Mám pár, který má 8 vajíček 5 znich jsou již vylíhlé nejstarší mládě má 3 dny. Zbývají ještě tři vajíčka. Ale problém mám v tom, že jsem dnes ráno našel 1,0 celého rozklapeného na dně voliery a ztrácí zájem o 0,1. Když jsem ho viděl jít se napít, tak na misce kýval ocasem jako když páří, ale myslím si, že v tomhle stavu nemá na páření ani pomyšlení. 1,0 v tuto chvíli sedí na kameni na dně voliery a vyhřívá se na slunci má zúženou zorničku do jeho blízkosti jsem mu dal senagalské proso, směs zrnin a vodu s česnekem.
Bohužel musím myslet na to nejhorší, kdyby 1,0 bohužel umřel dokázala by 0,1 vyvést mladé až na bidlo ? Poraďte prosím smajlík

5.5.2012 11:29
sahulalukas

XXX.XXX.63.66

Loni jsem měl podobnou příhodu... samec mi onemocněl naštěstí to ustál ale samice zvládla krmit jen 2 mladé.... a dvě uhynula, samec se o ně po zotavení moc nezajímal, na další hnízdění ale vyvedli 5 mladých. Myslím že by teda alespon 3 ukrmit mohla. Chovu zdar Lukáš Sahula:-)

5.5.2012 16:59
zbosace

XXX.XXX.111.61

Šťavu z cesnaku s malým mn. vody, celkove cca 0,5-1,0 ml by bolo dobré podať sondou, potrebné množstvo do seba sám asi nedostane.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2012 22:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobry den ,pokud se stane ze mam nemocneho papouska nebo jineho ptaka tak davam propolis z alpou.Do tri dnu je vetsinou vse v poradku.Do napajecek jednou za 14 dni dam dve lzice medu do 5l.Cesneka cibulu davam take vylouhovat a pak to dam 1x tydne.Od te doby je vse v poradku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík