Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2012 10:48
matis94

XXX.XXX.176.197

Zdravím, mám v pláne postaviť voliéru d 7 x š 3 x v 2,5 m + zimovisko d 4 x š 2,5 x v 2. A chcel by som vediet čo do nej dať. Určite ju nechcem prehradiť. Nie som zástanca chovu v boxoch po pároch. Najradšej by som tam mal austráliu a papagáje odolnejšie na našu zimu. Zimovisko nie je vykurované. Chcel by som vedieť čo skombinovať aby som vedel prispôsobiť voliéru. Za rady vopred ďakujem.

27.5.2012 14:11
alex66

XXX.XXX.204.8

Někde je tady téma ve kterém váš krajan popisuje stavbu voliéry 17 m dlouhé a má tam později i vyfocené druhy které tam umístil. Pokud si dobře vzpomínám tak tam dal králováky, nádherné, kouřové, alex. vousaté a červenokřídlé. Pokoušel jsem se to téma najít ale nepodařilo se.

27.5.2012 16:44
hali

XXX.XXX.59.156

alex66 napsal(a):
Někde je tady téma ve kterém váš krajan popisuje stavbu voliéry 17 m dlouhé a má tam později i vyfocené druhy které tam umístil. Pokud si dobře vzpomínám tak tam dal králováky, nádherné, kouřové, alex. vousaté a červenokřídlé. Pokoušel jsem se to téma najít ale nepodařilo se.

zdravim,odkaz na tu stavbu voliéry je zde :
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/forum/r/detail/742714/re-voliera-17m-spolocny-chov-rada
Ať se daří

Přidejte reakci

Přidat smajlík