Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2012 21:49
cone

XXX.XXX.67.3

Před nějakým časem proběhla diskuze na téma zda má mít přispívající do moderované diskuze profil vyplněný, zda by to mělo být povinně vyplněo a .... , dokonce padl i nějaký termí, do kdy by tak hříšníci s nevyplněným profilem měli učinit, no koukal jsem dnes s kým že to si vyměńuji názory, no ale jen na mě vykoukl z nevyplněného profilu pro mě nicneříkající nick. Bude tedy i moderovaná diskuze anonymní ji nadále?

4.6.2012 22:01
satelit

XXX.XXX.182.110

cone napsal(a):
Před nějakým časem proběhla diskuze na téma zda má mít přispívající do moderované diskuze profil vyplněný, zda by to mělo být povinně vyplněo a .... , dokonce padl i nějaký termí, do kdy by tak hříšníci s nevyplněným profilem měli učinit, no koukal jsem dnes s kým že to si vyměńuji názory, no ale jen na mě vykoukl z nevyplněného profilu pro mě nicneříkající nick. Bude tedy i moderovaná diskuze anonymní ji nadále?

To bylo jenom bububu,

4.6.2012 22:51
z jarda

XXX.XXX.139.178

cone napsal(a):

Zdravím, tak ne že by mě to osobně až tak vadilo.....nebo jsem stále přesvědčen,že když tam někdo vyplní prostě cokoli ho napadne,tak to nikdo neovlivní....ale je pravdou,že když se s tím začalo,tak to měl admin dotáhnou do konce! A ano je tady hodně profilů nevyplněných,tak nevím podle čeho se to bere!!! Zappe

4.6.2012 23:22
alex66

XXX.XXX.204.8

Taky nevím co tím pan Žoha sledoval když s toho nakonec sešlo. Asi nakonec provozovatel webu rezignoval aby se mu nesnížila návštěvnost stránek kvůli reklamě. Holt prachy vládnou světem.

5.6.2012 06:59
zoha

XXX.XXX.160.160

Dobré ráno všem, rád bych Vás ubezpečil, že z žádné akce nesešlo, jen mi přišlo, že v posledních týdnech a měsících se zde situace uklidnila, dokonce i na nemoderce, a všichni se snaží diskutovat slušně a téměř vždy k tématu. To však neznamená, že zde stále mohou být někteří s nevyplněným profilem, mezi tisíci přihlášenými to celkem snadno přehlédnu. Přestože se snažím moc nezasahovat, neblokovat a nemazat, pokud se zde situace opět začne měnit k horšímu, nastane opět režim blokování nevyplněných profilů a mazání či spíše promazávání vulgárních a urážejících či osočujících příspěvků.
S pozdravem Ladislav Žoha, admin:-)

5.6.2012 10:40
Venca Škvor

XXX.XXX.31.3

zoha napsal(a):
Dobré ráno všem, rád bych Vás ubezpečil, že z žádné akce nesešlo, jen mi přišlo, že v posledních týdnech a měsících se zde situace uklidnila, dokonce i na nemoderce, a všichni se snaží diskutovat slušně a téměř vždy k tématu. To však neznamená, že zde stále mohou být někteří s nevyplněným profilem, mezi tisíci přihlášenými to celkem snadno přehlédnu. Přestože se snažím moc nezasahovat, neblokovat a nemazat, pokud se zde situace opět začne měnit k horšímu, nastane opět režim blokování nevyplněných profilů a mazání či spíše promazávání vulgárních a urážejících či osočujících příspěvků.

Plně souhlasím s panem Žohou. I já jsem si všiml že už nějakou dobu jsem nenašel komentář: ste negramot, pitomec a další vulgární nadávky v příspěvcích. Jen tak dál... S pozdravem Škvor...

10.6.2012 14:24
tragopan

XXX.XXX.31.214

zoha napsal(a):

Dobrý den, je pravdou, že vulgarity skoro vymizely, nicnéně za sebe musím říci, že elementární slušností je je podepsat se nebo představit se, pokud někam píši nebo s někým mluvím. Zdraví Míla Stehlík tragopan

Přidejte reakci

Přidat smajlík