veska
napsal(a):
Dobrý den, zdravím chovatele těchto roztomilých malých papoušků. V budce mám 4 miminka, nejstaršímu je 11 dnů, pořád se mi zdají malinká na kroužkování. V kolika dnech se aymarky kroužkují? Děkuji za odpověď, Veselá
Dobrý deň. Ja krúžkujem šedoprsé 12 až 14 dňové. Začínam vtedy,keď má najstaršie 14 dní a okrúžkujem i mladšie, ale potom kontrolujem, či krúžok nespadol,mimochodom tiež mám 4 mláďatá už vyletené. Nech sa Vám darí.
aymara55
napsal(a):
Dobrý večer. Bývam neďaleko Piešťan. Ak chodíte na burzy do Hodonína, tak sa môžeme dohodnúť na výmene, ale ja už mám iba dvoch samcov a chcel by som samičku. Je to na Vás.
Máme 3 samečky a jednu samičku, takže jedině vyměnit samce za samce. Ještě zvažuji namísto výměny koupi nového páru, v tom případě by byly všechny 4 na prodej. Tuto neděli se do Hodonína nedostanu kvůli práci, pokusím se na příští burzu.
veska
napsal(a):
Máme 3 samečky a jednu samičku, takže jedině vyměnit samce za samce. Ještě zvažuji namísto výměny koupi nového páru, v tom případě by byly všechny 4 na prodej. Tuto neděli se do Hodonína nedostanu kvůli práci, pokusím se na příští burzu.
Ďakujem o samca záujem nemám, ale keby ste chceli /do chovu nepríbuzného / vymeniť Vám môžem nerobí mi to problém, či predám Vášho, alebo môjho, to je jedno. Ak budete mať záujem ozvite sa na mail /je v profile /, do Hodonína chodím viac menej pravidelne.