Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2012 16:45
nestor.kea

XXX.XXX.252.114

Dobrý den chcel by som sa opytat na Vaše postrehy a vychytavky hlavne okolo krmenia. Zaujimalo by ma ako upevnujete do volier napriklad proso v klasoch, rozne travy, ovocie a ine ...

16.8.2012 18:15
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

třeba senegal v klasech zasunuji drobotině do dutých stvolů rákosu které mám uvázané kolem zatlučeného kůlu, vypadá to přirozeni a ptáci se tim zabaví. Ovoce klasicky napichuji na hřebík nebo větve, na větve na okus mam v zemi zahrabané nádoby ve tvaru kužle, prodávají se v tom řezané květiny, samozřejmě to mam překryté sítovinou, větve vydrží dlouho čerstvé a např vrba znovu obráží. Martin

16.8.2012 20:52
svobodapetr

XXX.XXX.179.110

syrmaticus napsal(a):
třeba senegal v klasech zasunuji drobotině do dutých stvolů rákosu které mám uvázané kolem zatlučeného kůlu, vypadá to přirozeni a ptáci se tim zabaví. Ovoce klasicky napichuji na hřebík nebo větve, na větve na okus mam v zemi zahrabané nádoby ve tvaru kužle, prodávají se v tom řezané květiny, samozřejmě to mam překryté sítovinou, větve vydrží dlouho čerstvé a např vrba znovu obráží. Martin

Senegalske proso a ruzne plevely a travy-mam provrtane bidlo a do toho zasuneji stebla.Super

16.8.2012 21:32
martin1 1

XXX.XXX.230.7

V bednové kleci kde zimuji drobotinu mám na boční stěně připevněný (vruty) hranolek s vyvrtanými dírami (cca 1 cm) do kterých dávám klasy senegalu a větve. Jednoduché a účelné.

17.8.2012 00:03
alex66

XXX.XXX.204.8

Proso v klasech uvazuji pod strop v menších otýpkách a je parádní pozorovat jak je ptáci prolézají dokud nenajdou poslední semínko. Na ovoce mám udělané nerezové trny navařené na železnou plotýnku a na ně ovoce napichuji a celé to mám položené na krmné polici.

18.8.2012 18:49
alex66

XXX.XXX.204.8

A tady jsou vidět ty nerezové trny na ovoce a kukuřici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík