Chov a odchov ptáků z volné přírody - KOSI

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2012 00:10
venziva

XXX.XXX.32.1

Není zde nějaký chovatel, který se zabývá chovem, případně odchovem kosů? smajlík

1.9.2012 11:30
venziva

XXX.XXX.32.1

Nikdo nemáte s kosy zkušenost?smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2012 17:22

Chov českého ptactva podleha cites.Takže většina chovatelů je nechová.

2.9.2012 20:12
venziva

XXX.XXX.32.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chov českého ptactva podleha cites.Takže většina chovatelů je nechová.

Nedá se nic dělat. Kosové už krásně vyrostli a bylo by potřeba je vypustit. Poradím se v záchranné stanici. .
Děkuji

19.11.2017 16:46

To by mě zajímalo jestli se někde kosi chovají, když by očividně nebylo těžké vytvořit mnoho různých mutací.. i jejich zpěv je nádherný.. že by byl jejich chov příliš náročný?

19.11.2017 20:15
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To by mě zajímalo jestli se někde kosi chovají, když by očividně nebylo těžké vytvořit mnoho různých mutací.. i jejich zpěv je nádherný.. že by byl jejich chov příliš náročný?

Pane, máte pravdu. Nenáročný pták, krásně zpívá, v teple i v zimě, kam se hrabe vychvalovaná šáma. Jediný problém je zákon, který nelegální chov nedovoluje. Krahujci se v zimě nasytí, zákon bude dodržen. Tak se moc neptejte a jednejte podle vlastního uvážení.

20.11.2017 11:45
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Jestli je máte odmalička doma tak byste jim podepsal ortel smrti. Já bych neřešil žádné papíry, spíš bych domů nepouštěl žádné šťouraly a radoval bych se z kosů. Naše zákony na ochranu jsou padlé na hlavu, viděl jsem reportáž jak nějaký chlápek zachránil krkavce se zlomeným křídlem. Vypiplal ho a nakonec za něj měl platit vysokou pokutu. Znám bývalou učitelku co nepoznala kravinec od pampelišky a dnes dělá vedoucí pro hendikepovaná zvířata. Jak takoví "odborníci" mohou rozhodovat o tom co máme doma?

Přidejte reakci

Přidat smajlík