Chovatelé kakaduů,arů,amazoňanů,žaků i menších papoušků!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2012 13:25
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý den. Než s tématem k diskuzi se na vás obracím spíše s prosbou. Maluji a ráda bych někdy v budoucnu uspořádala výstavu obrazů exotů.Bohužel ale nemám téměř žádné obrázky papoušků podle kterých bych mohla realizovat své malby. Pokud má někdo z vás pěkné nerozmazané fotografie vašich svěřenců v digitální podobě a souhlasili by jste,abych je použila pro čerpání inspirace pro moje díla,budu ráda,když mi fota zašlete na email. lucinka.yzi@email.cz
Předem moc děkuji.

25.8.2012 22:45
forpus

XXX.XXX.6.169

rubi napsal(a):
Dobrý den. Než s tématem k diskuzi se na vás obracím spíše s prosbou. Maluji a ráda bych někdy v budoucnu uspořádala výstavu obrazů exotů.Bohužel ale nemám téměř žádné obrázky papoušků podle kterých bych mohla realizovat své malby. Pokud má někdo z vás pěkné nerozmazané fotografie vašich svěřenců v digitální podobě a souhlasili by jste,abych je použila pro čerpání inspirace pro moje díla,budu ráda,když mi fota zašlete na email. lucinka.yzi@email.cz
Předem moc děkuji.

Proč si nekoupíte nějaké knížky?

26.8.2012 02:51
pecko

XXX.XXX.81.4

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Můžete si ty knihy půjčit i v knihovně..

26.8.2012 11:01
lutino

XXX.XXX.242.58

Nač půjčovat, když chce z těch fotek vydat vlastní knihu. Proto mají být fotky kvalitní!! Ale jako nápad dobrý, ne?

26.8.2012 13:44
rubi

XXX.XXX.160.162

No nevím jak reagovat. Na jednu stranu mě docela mrzí,že mě tu podezříváte z toho,že chci fotky na vlastní knihu. Nějaké knihy o papoušcích samozřejmě mám. Jen jsem chtěla,aby bylo opravdu z čeho vybírat. Na druhou stranu mi docela lichotí,že mě máte za člověka,který je schopen vydat knihu. Upřímě,tohle mě nikdy nenapadlo. Mám uměleckou školu a i když se malováním neživím,maluji často. Nejvíce psi,koně,teď i papoušky a zvířata vůbec.Ale občas třeba pro známé jejich děti atd. Maluji temperami,ale nejradši tužkou. K tomu abych nakreslila dobrý obrázek,potřebuji samozřejmě kvalitní předlohu. (Proto potřebuji kvalitní fotografie,podle rozmazaných toho moc nenamaluju.)

26.8.2012 15:47
rubi

XXX.XXX.160.162

Poslední ukázka- Angelina Jolie,tužka. Doufám,že Vás to přesvědčilo o tom,že hodlám fotografie skutečně použít jako předlohy po malování obrazů.
S pozdravem Lucie Izerová

26.8.2012 16:01
jarouš

XXX.XXX.0.6

rubi napsal(a):
No nevím jak reagovat. Na jednu stranu mě docela mrzí,že mě tu podezříváte z toho,že chci fotky na vlastní knihu. Nějaké knihy o papoušcích samozřejmě mám. Jen jsem chtěla,aby bylo opravdu z čeho vybírat. Na druhou stranu mi docela lichotí,že mě máte za člověka,který je schopen vydat knihu. Upřímě,tohle mě nikdy nenapadlo. Mám uměleckou školu a i když se malováním neživím,maluji často. Nejvíce psi,koně,teď i papoušky a zvířata vůbec.Ale občas třeba pro známé jejich děti atd. Maluji temperami,ale nejradši tužkou. K tomu abych nakreslila dobrý obrázek,potřebuji samozřejmě kvalitní předlohu. (Proto potřebuji kvalitní fotografie,podle rozmazaných toho moc nenamaluju.)

Dobrý den,
já Vám asi nepomohu,jen chci říct, že jste je pěkně natřela
Obrazy máte pěkné,ať se daří.

26.8.2012 16:16
mischel

XXX.XXX.73.62

Dobrý den, nádherné obrázky! Doufám, že se k Vám dostanou krásné fotky. Přeji mnoho úspěchů:-). Michaela

26.8.2012 19:10
petikk

XXX.XXX.72.3

Dobrý den.
Nevím jestly je toto dostatečně kvalitní foto .Ale takový malovaný obrázek bch chtěl klidně i tužkou.Slečno?

26.8.2012 19:37
rubi

XXX.XXX.160.162

Ano,takováto fotografie je ideální. Pokud by jste měl zájem o kresbu,kontaktujte mě na mejlu.

26.8.2012 19:43
david1984

XXX.XXX.128.66

Zdravím stačilo by to takto?můžu poslat více fotek svych opeřenců

26.8.2012 20:45
lerl

XXX.XXX.200.189

internet je plný krásných obrázků papoušků

26.8.2012 20:53
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý večer. Ano,fotka je velmi pěkná. Děkuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2012 07:31

27.8.2012 07:37

A takhle vypadá pěkná Kost k sežrání.

27.8.2012 07:49

A ještě nějaký lechtivý snímek?

27.8.2012 16:39
izer

XXX.XXX.160.162

Děkuji za velmi pěkné snímky. Obzvláště poslední "lechtivý" snímek je velice originální! :-D Moc děkuji a to nejen Vám,ale i všem ostatním,kteří mi zaslali své fotografie.
S pozdravem Lucie Izerová

30.8.2012 11:04
songster

XXX.XXX.127.74

inka03 napsal(a):
Podle mě celkem hezká fotka

tak pro zadavatelku pár fotek z mého zvířetníku:D

30.8.2012 11:05
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
tak pro zadavatelku pár fotek z mého zvířetníku:D

30.8.2012 11:12
songster

XXX.XXX.127.74

opravdu moc krásné kresby obdivuji lidi co mají takový talent jako vy já jsem ice z výtvarky když jsem studoval vychovatelství maturoval ale v životě bych nic tak pěkného nevytvořil ať se vám daří i nadále

30.8.2012 11:16
rubi

XXX.XXX.160.162

Tak koukám,že tu někdo má doma zoo. :-D Pštrosa jsem vždycky chtěla. Potkánka dumbo taky,ale nakonec jsem měla jen obyčejné a jednoho nahatého. To je ale už pár let zpátky. Teď mám mimo jiné nahatého psa. :-D Děkuji za fotečky.

30.8.2012 11:34
songster

XXX.XXX.127.74

já sek pšotrosúm dostal ůplně náhodou dostal sem je od kamarádky ůplně malinké teď už mají skoro rok a jsou třikrát tak větší ale jsou úžasní ochočení nechají se hladit krmit z ruky a když je teplo rádi se nechají sprchovat zahradní hadicí :D nojo zvířata u mě vedou bez nich by byl můj život prázdný a nudný krom toho ještě hraji divadlo zpívám hraju na kalvír a tak noi takže sem tak nějak až moc akční:D jinak měl bych velký zájem pokud bychom se mohli domluvit jestli bys neudělala kresbu jednoho z mých papoušků a psa přímo pro mě samozřejmě že cenu by sis určila kdyžtak mi písni na mejl michael.salamon@seznam.cz a domluvíme se díky moc s pozdravem Michael šalamon přikládám fotku emu jak už vyrostli

30.8.2012 11:38
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
já sek pšotrosúm dostal ůplně náhodou dostal sem je od kamarádky ůplně malinké teď už mají skoro rok a jsou třikrát tak větší ale jsou úžasní ochočení nechají se hladit krmit z ruky a když je teplo rádi se nechají sprchovat zahradní hadicí :D nojo zvířata u mě vedou bez nich by byl můj život prázdný a nudný krom toho ještě hraji divadlo zpívám hraju na kalvír a tak noi takže sem tak nějak až moc akční:D jinak měl bych velký zájem pokud bychom se mohli domluvit jestli bys neudělala kresbu jednoho z mých papoušků a psa přímo pro mě samozřejmě že cenu by sis určila kdyžtak mi písni na mejl michael.salamon@seznam.cz a domluvíme se díky moc s pozdravem Michael šalamon přikládám fotku emu jak už vyrostli

tak ještě poslední moje mňoukadlo luna a její děti

30.8.2012 11:42
songster

XXX.XXX.127.74

songster napsal(a):
tak ještě poslední moje mňoukadlo luna a její děti

já mám místo výtvarného talentu nadělen tenhle
http://www.youtube.com/watch?v=kf7sIwOlVeg&feature=g-upl

9.9.2012 08:35

Jsem holka k umalování, slavím padesátipětideniny a učím se létat.

9.9.2012 10:08
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

Také přidám pár fotek, ale něčeho obyčejnějšího

10.9.2012 08:49
michalkouba

XXX.XXX.116.231

Dobrý den Lucko,
malujete opravdu krásně pokusím se Vám sem přidat také nějaké pěkné fotografie nejen s papoušky.... s pozdravem Michal

10.9.2012 18:33
rubi

XXX.XXX.160.162

Dobrý den Michale. Moc Vám děkuji za fotografie. Papoušci,pískomilové,burunduk i pejsek jsou všichni Vaši?

10.9.2012 18:59
michalkouba

XXX.XXX.116.231

Dobrý den , ano všechna tato zvířátka jsou Naše papoušků mám i více ale musím probrat fotky a ještě něco pošlu ...

10.9.2012 19:12
rubi

XXX.XXX.160.162

Tak toho máte doma požehnaně. :-) Já mám dva psy,papoucha,činčilu,zakrslé králíky a sklípkana. Život bez zvířat si nedokážu představit. Jsem ráda,źe je nás víc. :-) Za každé foto budu moc ráda. Předem děkuji.

14.9.2012 21:03

No, pěkně se to tu svezlo mimo téma. Už jenom chybí, aby tu někdo začal nabízet k prodeji třeba akvárium. Mám přidat foto své manželky?, taky mi někdy připadá jako exot, asi tak stejně jako pes, kočka, morče! Ani jako zmije sem nepatří!, myslím to samo, že s humorem, vždyť patří také k domácím mazlíkům. Na zdraví, ještě jednu sklenku...

15.9.2012 10:29
romika

XXX.XXX.116.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, pěkně se to tu svezlo mimo téma. Už jenom chybí, aby tu někdo začal nabízet k prodeji třeba akvárium. Mám přidat foto své manželky?, taky mi někdy připadá jako exot, asi tak stejně jako pes, kočka, morče! Ani jako zmije sem nepatří!, myslím to samo, že s humorem, vždyť patří také k domácím mazlíkům. Na zdraví, ještě jednu sklenku...

Plácat hovadiny anonimně umí každý.......své manželce by jste to určitě neřekl a děláte tady machra.

15.9.2012 14:56

Tak za prvé to není anonymě, jsem přihlášený a za druhé to byl pokus držet se tématu. Jen hlupáci mají dostatek času napsat to co vy!
A teď Vám předvedu, jak by to vypadalo, kdyby sa nedodržovalo téma. Mám nápad, zahrajeme si tady třeba takovou hru, ano?
Pošlete sem, klidně anonymě, svou fotku a my budeme hádat, jestli je to ksicht nebo prdel.
A když to neuhodneme, tak vyhráváte a určitě Vám to zvedne sebevědomí.
Buďte v klidu, já už reagovat ani hlasovat nebudu, sebekriticky přiznávám, že nemám totiž
takový malovací talent, jako slečna, která založila toto téma.

16.9.2012 09:55
casjana23

XXX.XXX.88.2

Dobrý den,malujete překrásně také Vám přispěji

4.2.2014 15:16
jarmilak

XXX.XXX.110.109

Naučte se kreslit a malovat podle živých a nebudete potřebovat žádné fotky. To je nejlepší škola,anatomii a zachycení pohybu se z fotek nenaučíte.

4.2.2014 16:23

jarmilak napsal(a):
Naučte se kreslit a malovat podle živých a nebudete potřebovat žádné fotky. To je nejlepší škola,anatomii a zachycení pohybu se z fotek nenaučíte.

Živý příspěvek do mrtvé diskuze...

5.2.2014 17:41
V.N.

XXX.XXX.2.242

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Dobrý den,také něco přidám....skvěle malujete máte talent....jen tak dál...hlídač

5.2.2014 17:52
V.N.

XXX.XXX.2.242

rubi napsal(a):
Předem moc děkuji.

Foto Turako

5.2.2014 18:03
V.N.

XXX.XXX.2.242

V.N. napsal(a):
Foto Turako

Foto Cacatua alba

Přidejte reakci

Přidat smajlík