Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2012 14:36
diesell

XXX.XXX.20.130

Dobrý den chci se zeptat mam samičku a samce andulky v kleci už snesla 6 vajíčko,ale pokaždé ho sežerou v čem je problém prosím děkuji

2.9.2012 15:54
lavacca

XXX.XXX.1.3

diesell napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat mam samičku a samce andulky v kleci už snesla 6 vajíčko,ale pokaždé ho sežerou v čem je problém prosím děkuji

Možná zbytečná otázka - mají v kleci i budku na hnízdění? Pokud ne, tak je to úplně běžné, že vajíčko rozbijí. :-|

4.9.2012 04:48
diesell

XXX.XXX.20.130

Ano to právě že mají a vždy to rozklovou v budce poradíte?děkuji.

4.9.2012 04:50
diesell

XXX.XXX.20.130

lavacca napsal(a):
Možná zbytečná otázka - mají v kleci i budku na hnízdění? Pokud ne, tak je to úplně běžné, že vajíčko rozbijí. :-|

Ano to právě že mají a vždy to rozkovou v budce poradíte?děkuji

4.9.2012 08:43
atobajus

XXX.XXX.12.162

diesell napsal(a):
Ano to právě že mají a vždy to rozkovou v budce poradíte?děkuji

Pokud je takhle ničí jedno za druhým tak to už se stalo jejich zlozvykem. Kupte na burze umělé vajíčka a každé to zničené nahraďte tím podkladkem. Samici pak nechejte sedět celou dobu potřebnou k inkubaci. Pak jí vajíčka vezměte a uvidíte co udělá s další snůškou. Někdy to pomůže a někdy ne.

papek

4.9.2012 12:53
papek

XXX.XXX.51.90

Nevím jestli má rada pomůže ale za pokus to stojí.Mě se něco podobného stalo loni u penantů modrých ,předcházející roky byly bez probému.Loni snesla první vejce na druhý den bylo pryč , snesla druhé a zase bylo pryč.Začal jsem je zbírat a až jich bylo 5. tak jsem je vrátil do budky ,bylo to v den kdy snesla 6. vejce.Zdárně vyseděla 5. mladých.Letos byl průběh stejný jako v loni, tak jsem je zase posbíral a dal všechny najednou.Výsledek 6. mladých.Je mě záhadou proč to dělá až po čtyřech sezonách které byly bez problému.At se daří.Hezký den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík