Rasty

XXX.XXX.175.80
dobrý den,
vždycky jsem si přál nějakého většího papouška ale s ohledem právě na něj jsem se rozhodl začít nejdřív s něčím menším, tak jsme loni koupili anduláka který se jakš takš ochočil, přilétne za náma, šeptá nám do ouška "miláčku" ale třeba pohladit se nenechá, vzhledem k tomu že mám doma malé děti mám strach pořídit např. žaka jelikož každé zvíře je potencionálně nebezpečné, napadlo mě co třeba mníška? četl jsem že se hodí i k dětem, a když už se naštve určitě neublíží tolik jako např žako či ara, ale snesl by se s naší andulkou? samozřejmě by meli každý svou klec ale výlet společný (obývák) nebo by museli být každý v jiné místnosti? nebo by to nefungovalo vůbec? mělo by se jednat o ručně dokrmeného mníška děkuji
Rasty
Rasty

XXX.XXX.175.80
a nebo je ještě ve hře senegalec nebo korelka, co z toho by s andulákem vycházelo nejlíp?
Zdravím,z jmenovaných papouchů k andulce je nejlepší korela,mám doma párek mníšků,sameček je
dokrmený,byl to mazlík dokonce i mluvil. bohužel začal štípat,tak mi ho dali,dal jsem k němu samičku
(také mazlík)a protože moc nelétali voliéra má 3m tak jsem k nim dal 10 andul at se naučí mníšci lítat.
mníšci se brzo zlepšili a semkli se proti ančám, když jsem pak slyšel křik držel mníšek andulu nohou a okusoval
jí prsty.snad jsem vás moc nepolekal ale tohle se mi stalo tak at nemají děti trauma
kouřak
napsal(a):
Zdravím,z jmenovaných papouchů k andulce je nejlepší korela,mám doma párek mníšků,sameček je
dokrmený,byl to mazlík dokonce i mluvil. bohužel začal štípat,tak mi ho dali,dal jsem k němu samičku
(také mazlík)a protože moc nelétali voliéra má 3m tak jsem k nim dal 10 andul at se naučí mníšci lítat.
mníšci se brzo zlepšili a semkli se proti ančám, když jsem pak slyšel křik držel mníšek andulu nohou a okusoval
jí prsty.snad jsem vás moc nepolekal ale tohle se mi stalo tak at nemají děti trauma
Takový texaský masakr? To je jako z hororu...