Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Rasty

15.9.2012 18:33
Rasty

XXX.XXX.175.80

dobrý den,
vždycky jsem si přál nějakého většího papouška ale s ohledem právě na něj jsem se rozhodl začít nejdřív s něčím menším, tak jsme loni koupili anduláka který se jakš takš ochočil, přilétne za náma, šeptá nám do ouška "miláčku" ale třeba pohladit se nenechá, vzhledem k tomu že mám doma malé děti mám strach pořídit např. žaka jelikož každé zvíře je potencionálně nebezpečné, napadlo mě co třeba mníška? četl jsem že se hodí i k dětem, a když už se naštve určitě neublíží tolik jako např žako či ara, ale snesl by se s naší andulkou? samozřejmě by meli každý svou klec ale výlet společný (obývák) nebo by museli být každý v jiné místnosti? nebo by to nefungovalo vůbec?smajlík mělo by se jednat o ručně dokrmeného mníška děkuji

Rasty

Rasty

15.9.2012 20:44
Rasty

XXX.XXX.175.80

a nebo je ještě ve hře senegalec nebo korelka, co z toho by s andulákem vycházelo nejlíp?

16.9.2012 21:51
kouřak

XXX.XXX.245.73

Zdravím,z jmenovaných papouchů k andulce je nejlepší korela,mám doma párek mníšků,sameček je
dokrmený,byl to mazlík dokonce i mluvil. bohužel začal štípat,tak mi ho dali,dal jsem k němu samičku
(také mazlík)a protože moc nelétali voliéra má 3m tak jsem k nim dal 10 andul at se naučí mníšci lítat.
mníšci se brzo zlepšili a semkli se proti ančám, když jsem pak slyšel křik držel mníšek andulu nohou a okusoval
jí prsty.snad jsem vás moc nepolekal ale tohle se mi stalo tak at nemají děti trauma

18.9.2012 16:11
vandisue

XXX.XXX.125.1

kouřak napsal(a):
Zdravím,z jmenovaných papouchů k andulce je nejlepší korela,mám doma párek mníšků,sameček je
dokrmený,byl to mazlík dokonce i mluvil. bohužel začal štípat,tak mi ho dali,dal jsem k němu samičku
(také mazlík)a protože moc nelétali voliéra má 3m tak jsem k nim dal 10 andul at se naučí mníšci lítat.
mníšci se brzo zlepšili a semkli se proti ančám, když jsem pak slyšel křik držel mníšek andulu nohou a okusoval
jí prsty.snad jsem vás moc nepolekal ale tohle se mi stalo tak at nemají děti trauma

Takový texaský masakr? To je jako z hororu... smajlík

18.9.2012 16:33
rasty

XXX.XXX.187.76

To je teda opravdu masakr, nakonec jsme se rozhodli pro ručně dikrmenou korelku, akorát teda asi bude problém ji sehnat, na brněnsku snad nikdo nedokrmuje korelky.. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík