chci si poridit dva nebo tri pary amadiny gouldove,chci je mit vicemene jen na paradu.....zadna chovatelska stanice,budu je mit v jedny bednovy kleci,rozmery budou dostacujici,jde me o to jestli jim tam mam davat budku k hnizdeni,nebo nikoli....jde mi o to,jestli nejake mlade vyvedou kdyz budou tri pary po hromade.... Diky
krkavica
napsal(a):
chci si poridit dva nebo tri pary amadiny gouldove,chci je mit vicemene jen na paradu.....zadna chovatelska stanice,budu je mit v jedny bednovy kleci,rozmery budou dostacujici,jde me o to jestli jim tam mam davat budku k hnizdeni,nebo nikoli....jde mi o to,jestli nejake mlade vyvedou kdyz budou tri pary po hromade.... Diky
Dobrý den,klidně jim budky dejte.Mám ve skleněné vítríně( 150 x120 x60 cm) pár přírodních červenohlavých guld , pár žlutých červenohlavých fialovoprsých a pár chůvek.Letošní odchov : přírodní -dvě hnízdění 8 mladých,žluté -dvě hnízdění 7 mladých ,chůvky- 1 hnízdo 4 mladé.Vitrína je umístěná ve vstupní hale rodinného domu ,kde je normální běžný provoz domácnosti.Svítím 12h zářivkou 36 W a 8W UV lampou ,noční osvětlení mám 1,5 W led žárovkou.Ve vítríně jsou zavěšeny 4 budky 12x15x15 cm s otvorem 4 cm.Krmení je standartní pro Amadiny.