Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2012 14:12
petrprager

XXX.XXX.255.254

Vážení čtenáři,

Touto cestou bych Vás chtěl upozornit,aby jste při koupi papouškú, nenaletěli,tak jako já.delší dobu jsem sháněl starší samičku kakadu bílý.Přes mail mě kontaktoval pan Kilián /jaro.kili@seznam.cz/,že má desetiletou samičku kakadu bílý za 30000kč.S jeho podmínkami jsem souhlasil a na domluvené schúzce samici zaplatil a převzal i s protokolem o DNA.
Pro jistotu jsem si nechal udělat znovu test DNA u genservice,kde bylo zjištěno,že kakadu je samec celý případ jsem předal policii,protože, údajný pan Kilián zrušil mail i telefon.
Pokud někdo z Vás tohoto pána znáte,prosím kontaktujte mě.Dokládám tyto protokoly DNA o jednom kakadu bílém,první DNA MVDr.Radomír Koštál,samice,druhý Genservice Brno,MVDr.Veronika Grymová,samec.

s pzdravem Petr Prager

8.10.2012 18:46
loskutakruda

XXX.XXX.21.164

Dobrý den. V první řadě jste měl kontaktovat doktora Koštála který provedl endoskopické vyšetření možná by Vám k tomu řekl více. Osobně ho znám a mužu dat ruku do ohně že doktor Koštál by se k tomuto podvodu nikdy nesnižil. RM

9.10.2012 10:13
cone

XXX.XXX.156.5

Dobrý den, se stejným certifikátem o endoskop. vyšetření jsem před léty koupil žaka, dle uvedeného výsledku na dokumentu samici, který po vyšetření na DNA v Slovgenu byl určen jako samec, něco přes rok jsem koukal na "pár" složený ze dvou samců :-)
jinak si myslím, že zrovna tyto blankety o endoskop. jsou zvlášť v dnešní době velmi lehce falšovatelné, určitě bych nepozíral podepsaného veterináře z nesprávného určení pohlaví

9.10.2012 11:27
petrprager

XXX.XXX.255.254

Děkuji za příspěvek,tak já určitě nepodezřívám pana doktora Koštála,jednoduše jde tento protokol sfalšovat,to právě udělal údajný pan Kilián,budu se s ním kontaktovat,jestli tohoto chovatele nezná. děkuji

Petr Prager

9.10.2012 11:37
petrprager

XXX.XXX.255.254

taky Vám děkuji za příspěvek,já chci jednoduše předejit těmto věcem a snažím se proto udělat vše aby nenapálil ostatní chovatele,je to múj velký koníček,

děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík