MisaT

XXX.XXX.218.208
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,pořídila jsem si svou první andulku a pán jí prodával za samečka,ale nevím,zda opravdu je,myslím si podle bílích kruhů kolem nozder,je tosamička,poradíte?Měla by být stará 6 měsíců.Děkuji.
papek

XXX.XXX.51.90
Dobrý večer, já to vidím také na 0.1. samičku.
Děkuji,myslíte,že je to takoví mláďátko jo? :) Začíná klovat,když jí mám například na ruce,tak okusuje řetízek a z ničeho nic se pěkně pustí do mojí ruky a pak zase hned přestane,jak kdyby zkoušela co si může dovolit a co ne,...myslíte,že to může být tím jak je mladá,něco jako puberta?
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den pohlaví u andulek pozante tak ze samicka ma ozobí modre a samecek ma ozobí hnede uplne jednoduchy

omluvam se spletl sem si to:D tak u samicky hendy a u samecka modry

omluvam se spletl sem si to:D tak u samicky hendy a u samecka modry

takze tim padem ej ale na obrazku samecek a ne samicka!! pac vidim ozoby modre
napsal(a):
takze tim padem ej ale na obrazku samecek a ne samicka!! pac vidim ozoby modre
Ozobí třeba modré vidíte, ale jde vidět že nemáte zkušenosti... protože ikdyž vidíte ozobí modré, tak okolo "nozder" je bílé a proto se jedná o samičku. Pokud se v tom moc nevyznáte, tak raděj na takové otázky ani neodpovídejte, chovejte, sledujte ať získáte zkušenosti.

ja andulky nechovam jen sem chtel poradit tak sorryx no takhle sme si to precetl kolikrat na internetu a vsude jes to stejne