alexi
napsal(a):
prosim chovate jestly bysem nemohly vlozit fotku pap zpevavy oranzovy jak vypada mlade a po prepereni dekuji
Oranžová barva se prolíná s červenou a je velký rozdíl, zda se jedná o červeného oplaína a nebo obyčejného (s několika znaky na zádech) Tady távám foto staršího samce s jeho odchovem. Po přepeření mladý sameček (vpravo na budce) vypadá jako jeho otec. JP
Dobrý den,pane Pastorek,zpěvavé máte nádherné,taky jsem je choval, a byli to fajn papoušci. Chci se Vás zeptat,na fotce máte pouze oranžopalíny,máte i fotku čistého oranže? všude jsem jenom rubinooranž a opalinoranž ale už dlouho jsem neviděl čístého oranže bez jakékoli kombinace s jinou mutací. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, z oranžové řady mám jen opalíny, rubina a albina. Samotný oranžový zpěvák je zbarven stajně jako přírodní pták s tím, že mezi nožkama má oranžovou barvu, která zasahuje až k hrudi. Jednoduše řečeno, místo žluté barvy má oranžovou. Osobně si myslím, že oranžová barva vynikne až v opalínové řadě. Bude zajímavé sledovat vývoj mutací a to mícháním oliv, kobaltů, strak...violet. Zpěvákům se otevřely další dvířka k novým mutacím a to je jen dobře. JP