agara
XXX.XXX.171.60
Dobrý den,
budu si pořizovat aru malého, nebylo snadné najít chovatele. Má někdo zkušenost s tímto druhem a je možné se nezávazně přijet podívat?
Děkuji za odpovědi.
agara
napsal(a):
Dobrý den,
budu si pořizovat aru malého, nebylo snadné najít chovatele. Má někdo zkušenost s tímto druhem a je možné se nezávazně přijet podívat?
Děkuji za odpovědi.
Pokud ho máte do bytu tak je to pěkný křikloun. Proč nenavštívíte prodávajícího chovatele. Ten by vám papoušky měl předvést. Už vidím jak váz někdo zve na ukázku papoušků a vy přitom jedete koupit jinam.
agara
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.
Ara severa je nádherný vták, ale do bytu na mazlíka je oveĺa vhodnejšia najmenšia ara a to Ara červenoramenná.
agara
XXX.XXX.57.241
Měla jsem na mysli někoho, kdo má kus doma jako ochočeného člena rodiny. Ne jako chovné páry ve voliérách. Každopádně nebude od věci, když zajedu za chovatelem samotným, v tom máte pravdu.
romika
napsal(a):
Pokud ho máte do bytu tak je to pěkný křikloun. Proč nenavštívíte prodávajícího chovatele. Ten by vám papoušky měl předvést. Už vidím jak váz někdo zve na ukázku papoušků a vy přitom jedete koupit jinam.
Věřte, že i takový blbci se najdou . Například u mě se byly informovat lidé na papouška což jsem nevěděl. Pak my řekli, že si to musí ještě rozmyslet a za pár dnů my volali, že koupily jinde levnějšího no a asi o týden později my volaly, že s ním mají problém, jestli bych jim nepomohl. Na to jsem jim řekl, ať se nezlobí, ale ať si zavolají, tomu co jim ho prodal.
Něco jiné je se informovat u někoho kdo jej má jako mazlíčka, ale nečekejte, že Vás hned pozvou na kafe.