pep.ptaci
napsal(a):
mám dotaz ohledně CITES na Ara ararauna, Ara zelenokřídlá známé mě říkal že zakoupil na burze tyto druhy, bez dokladů dále Papoušky královské,Alexandr čínské, mám dojem že tento druh od nového roku letos dle zákona bude spadat do CITES .Jaké zde má někdo stímto zkušenosti děkuju
Číňaní ani králováci žádné papíry nepotřebují ararauny jsou v CITES B, ale po té novele zákona už na ně papíry být nemusí stačí evidence chovu
majna
napsal(a):
Číňaní ani králováci žádné papíry nepotřebují ararauny jsou v CITES B, ale po té novele zákona už na ně papíry být nemusí stačí evidence chovu
Děkuji . Poslední dotaz mám venkovní klec délka 5m/ 5m/ 3m /vyška 2m zimovitě se zateplenéma oknama na noc zavírám do 5m/5m delka /3m zimoviště 2m výška a 1 mám tam 50párů andulek, 100 kusu andulek , mužu mezi ně pustit, skupinu 20 páru korelí z na proti menší voiléry když teť andulky odpočívají i korele v zimě děkuji
maximus.d
napsal(a):
Můžete,ale sledujte celkové chování všech ptáků
Ary ararauna, nemám i zelenokřídklé ara Ne . Jsem se špatně asi vyjádřil,!! pouze mám 50 páru Andulek (vlnková andulka) klece venku a se záletem tam mám 50 páru Andulek , A mezi ně chci zkusit vpusťt i skupinu Korel mezi andulky ,chci pusťit ty korele!! jejda :) zda se nebudou navzájem nahánět a rušit se v hejnu při krmeňí