Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ferencjo

8.3.2013 17:22
ferencjo

XXX.XXX.5.221

Zdravím priatelia,
zaobstaral som si pári, kanárikov.myslim že boli fife fancy, samec žaiľ uhynul a ostala samička žltá A-čková,ako mi bolo povedané.myslím že druhu fife fancy. MNa burze som k nej kúpil žltého samčeka. Chcem sa opýtať ako postupovať .aby odchovali mladé:
- čím krmiť
-.aku vystelku dať do hniezdy,pripadne material na stavbu
-doba inkubácie
-kedy mladé kanáre dospievaju a dalšie ,viewm že možno začiatočnicek rady,ktoré su tu iste niekde vo fore zahrnute.ale tých príspevkov je tolko , že sa to nedá všetko prejsť.
poiprosil by som aj nejaké fotky z priebehu hniezdenia,.aj iné pre inšpiráciu-
zatiaľ ich mám vo volierke so zebričkami a pestunkami. je potrebné ch oddeliť?
Jozef

ferencjo

8.3.2013 17:30
ferencjo

XXX.XXX.5.221

michalv

9.3.2013 13:09
michalv

XXX.XXX.152.142

Príliš veľa otázok na jednoduché zodpovedanie. Zabezpečte si na burze knihu o kanárikoch, v ktorej sa píše i o tom, ako odchovávať kanárikov. Postup je rovnaký u všetkých. Momentálne sa pripravuje kniha, ktorá bude o tom všetkom pojednávať na čo sa momentálne pýtate. Je to na dlhú debatu.Prajem veľa úspechov.

ferencjo

9.3.2013 20:50
ferencjo

XXX.XXX.5.221

dakujem.prečítal som knihu chov kanarikov : Pavliš - Ižo , 1978, ale myslim že niečo sa už od tej doby zmenilo.dakujem za tip.aj ked radu ste mi nedali
JF

michalv

10.3.2013 07:56
michalv

XXX.XXX.152.142

ferencjo napsal(a):
dakujem.prečítal som knihu chov kanarikov : Pavliš - Ižo , 1978, ale myslim že niečo sa už od tej doby zmenilo.dakujem za tip.aj ked radu ste mi nedali
JF

Je pravda, že som Vám nedal odpoveď na Vaše otázky a to z jednoduchého dôvodu. Ak by som Vám mal dať vyčerpávajúcu odpoveď na Vaše otázky, priestor na tomto webe by nestačil. Preto sa na mňa pre odpoveď obráťte prostredníctvom kontaktu na www.kanariky-09.eu, pošlem Vám jednotlivé časti k Vašej téme z vyššie uvedenej pripravovanej knihy.
S pozdravom
Mgr. Michal Vojníksmajlík

ferencjo

10.3.2013 19:04
ferencjo

XXX.XXX.5.221

Ďakujem veľmi pekne za ochotu, snažím sa ziskať čo najviac info.lebo s kanármi skúsenosti vôbec nemám.neviem ani o aké rasy ide,smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík