Dobrý den,
mám dotaz ohledně teploty, kterou andulky snesou v zimě.
Mám problém s tím, že u nás doma nechtějí podstoupit to,
že by andulka byla v mém pokoji, proto jí chceme umístit
na balkon, je to zasklená lodžie.
Myslíte, že by nebyl problém v tom, kdyby byla andulka
tam? Okolo klece by jsem sala ještě nějaký igelit nebo
něco, aby na ní nefoukalo. Jen se bojím, že by to teplotně
nezvládla. Děkuji za cenné rady!
Chov 1 ks je pro anče nepřirozený a pokud je chována na mazlíka, tak se jí tento pro ni nepřirozený stav vynahrazuje pozorností majitele, volným proletem po pokoji atd. atd...
To co vy jí nabízíte za "život" je bohužel bohapusté týrání. Sama v pidi kleci - na balkoně v zimě...
Pokud nemůžu poskytnout jakémuko.li tvoru odpovídající péči, tak ho prostě NECHOVÁM.
Nejlépe by jste udělala, kdyby jste ji někomu věnovala.
Další možnost je udělat jí nejlépe bednovou klec, cca 120 x 60 x 60, nebo voliérku (čím větší , tím lepší) a pořídit jí partnera.
Potom by život na balkoně ve dvojici lépe snášela.
lupus4
napsal(a):
Chov 1 ks je pro anče nepřirozený a pokud je chována na mazlíka, tak se jí tento pro ni nepřirozený stav vynahrazuje pozorností majitele, volným proletem po pokoji atd. atd...
To co vy jí nabízíte za "život" je bohužel bohapusté týrání. Sama v pidi kleci - na balkoně v zimě...
Pokud nemůžu poskytnout jakémuko.li tvoru odpovídající péči, tak ho prostě NECHOVÁM.
Nejlépe by jste udělala, kdyby jste ji někomu věnovala.
Další možnost je udělat jí nejlépe bednovou klec, cca 120 x 60 x 60, nebo voliérku (čím větší , tím lepší) a pořídit jí partnera.
Potom by život na balkoně ve dvojici lépe snášela.
Dobrý den, naprosto souhlasím. Chudinka andulka sama a ještě v zimě na balkoně...Prosím věnujte ji někomu, kdo jí nabídne lepší a veselejší život.
cisarova.k
napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz ohledně teploty, kterou andulky snesou v zimě.
Mám problém s tím, že u nás doma nechtějí podstoupit to,
že by andulka byla v mém pokoji, proto jí chceme umístit
na balkon, je to zasklená lodžie.
Myslíte, že by nebyl problém v tom, kdyby byla andulka
tam? Okolo klece by jsem sala ještě nějaký igelit nebo
něco, aby na ní nefoukalo. Jen se bojím, že by to teplotně
nezvládla. Děkuji za cenné rady!
jak již psali ostatní, chce to
a) andulku na pobyt venku zvykat už dopředu (žádné vyšoupnout bytovou andulku do takové zimy, ale postupně už dát ven někdy v květnu a nechávat si jí zvyknout)
b) opravdu se přimlouvám za větší klec na ten venkovní pobyt, aby se prolétla a zahřála se.
c) kámoš by jí určitě velmi potěšil, měla by si s kým popovídat, proletěli by se spolu, většinou pak spí i u sebe, když jsou jen 2, takže by se i vzájemně ohřály.