Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2013 17:42
jarku

XXX.XXX.179.24

Ještě jednou,p.majster proč nejste na slovenské Fauně tady jenom provokujete?

27.3.2013 17:58
aymara55

XXX.XXX.70.146

jarku napsal(a):

Pane /týmto sa nechcem zastávať p, Pavelku / ale, myslím si, že každý má právo chodiť na ktorýkoľvek web, iba ak by ste si založil svoj súkromný pre vyvolených, tam by ste mohol určovať kto má právo a kto nie sa zúčastnovať diskusie.

27.3.2013 20:06
jarku

XXX.XXX.179.24

Mate pravdu že tady může psát každý i ze slovenských kolegů chovatelů,kteří jsou rozumní a něco znají mají něco ze své zkušeností odchováno a né jenom napadání uráženi že on tomu nejlépe rozumí!
Kouknul jsem se na sk.faunu tam nemá Pán nejchytřejší Žádný příspěvek a své rádoby rozumy z knížek! To jsem chtěl poukázat na to že zde by měla býti diskuze rozumná a něco se dozvědět,jinak pán má možnost jít na ananymní.
Mě hodně dlouho trvalo než jsem se odhodlal přihlásit se sem Já chovám okrasné ptactvo už od roku1986. Jinak at zavadíte o jakou koliv téma p. chytrý to vše zná ( všeználek moc hezká kniha)smajlík
Toliko na Vaši reakci,myslím si že by to mělo mět nějakou ůroven. děkuji za pochopení.

29.3.2013 18:33
mirči

XXX.XXX.157.173

jarku napsal(a):

Akosi som to nepochopil. Čím vás p. Pavelka provokuje? Že tu dal odkaz na veľmi vydarené zábery? Nie ste nejaký citlivý? Zamyslite sa?

29.3.2013 18:56
jarku

XXX.XXX.179.24

č.71 klub kanarů košice.
Pročítám sk faunu ani řádek od p.Pavelky! To je chov majster a pavelka co jsem zjistil tak nejchytřejší tady čtu! UŽ se s Váma nebudu zaobírat protože na Vás nikdo tady v čechách nemá!!!!!!!
Akorát otrávíte normální chovatelé těmi kydy.přeji hodně uspěchu a dejte mě pokoj!!!!!!!!!!

29.3.2013 18:59
jarku

XXX.XXX.179.24

jarku napsal(a):
č.71 klub kanarů košice.
Pročítám sk faunu ani řádek od p.Pavelky! To je chov majster a pavelka co jsem zjistil tak nejchytřejší tady čtu! UŽ se s Váma nebudu zaobírat protože na Vás nikdo tady v čechách nemá!!!!!!!
Akorát otrávíte normální chovatelé těmi kydy.přeji hodně uspěchu a dejte mě pokoj!!!!!!!!!!

Přečtěte si jiná temata !!!!!! p.mirči.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík