Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2013 09:26
pajulle

XXX.XXX.53.166

dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli náhodou nevíte co by mohlo bejt naší andulce...trvá to už 3-4dny. Když jí pustíme z klece tak nechce moc létat (jindy létala jak pominutá :)), hodně spí, je načepýřená, jí jen senegalské proso, nic jiného moc nechce... měla i průjem, ale už ho moc nemá. příjde nám smutný, dřív si hodně hrál ale ted skoro vůbec. skoro vůbec nepovídá a dřív hodně... nevíte co by s ní mohlo být??

26.4.2013 09:42
pajulle

XXX.XXX.53.166

přikládám také pár obrázků....

26.4.2013 10:54
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Na stanovenie diagnózy ste uviedla veľmi málo podnetov. Zloženie stravy, zažívacie problémy môžu byť absenciou piesku, gritu a tiež zvýšenou konzumáciou zelenej a ovocnej potravy pokiaľ je to nie kokcidióza. Častým prejavom príznakov stavu z fotografie môže byť premnoženie roztočov. Pokiaľ bola andulka voľne púšťaná k preletu tiež môže byť bolestivý náraz ako aj prievan. Pre posilnenie je vhodné podávať do pitnej vody Promotor L alebo Glukopur.

26.4.2013 12:43
pajulle

XXX.XXX.53.166

Děkuji moc za odpověď. Normálně ho mamka krmila prosem, senegalským prosem, nějaké směsi, vitamíny na peří apodobně. dále mu dávala zeleninu a ovoce ale ne moc často. Od té doby co se načepýřil jí jen senegalské proso... dnes jsem se vrátila a už průjem nemá, má tuhou stolici s kusy prosa... při létání do ničeho nenarazil. :(((( Doufám, že to nebude nic vážného.. ted když ho pustíme tak se jen prolétne, a zase si zaleze do klece... sedí pořád na svém oblíbeném místě, občas seskočí dolu a projde se.. Jinak pořád spí..

26.4.2013 13:04
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Ale andulka je vták a má žalúdok ktorý potrebuje na trávenie piesok alebo grit. Pri vtákoch živiacich sa prevažne semenami rozkladajú potravu tráviace šťavy v žľaznatom žalúdku a z neho potrava prechádza do svalnatého žalúdka, kde ju mohutné svaly a drobné kamienky rozdrobujú.

9.8.2013 12:50
lucinkapusinka02

XXX.XXX.225.162

Dobrý den,
mám takový dotaz. Mám dvě andulky a nemají se moíc rády, trhají si peří a já se na to nemůžu koukat. První andulku - samečka mám cca 3 a druhou andulku jsem si koupila asi před 4 měsíci. Oni se nesnesou. Proto se chci zeptat. Mohu tu andulku (stáří 4 měsíce) odebrat a předat kamarádce?Mohu to udělat co nejdřív? Nechci aby se jedné z nich něco stalo, proto žádám o odbornou pomoc. Děkuji za odpověď

9.8.2013 12:51
lucinkapusinka02

XXX.XXX.225.162

lucinkapusinka02 napsal(a):
Dobrý den,
mám takový dotaz. Mám dvě andulky a nemají se moíc rády, trhají si peří a já se na to nemůžu koukat. První andulku - samečka mám cca 3 a druhou andulku jsem si koupila asi před 4 měsíci. Oni se nesnesou. Proto se chci zeptat. Mohu tu andulku (stáří 4 měsíce) odebrat a předat kamarádce?Mohu to udělat co nejdřív? Nechci aby se jedné z nich něco stalo, proto žádám o odbornou pomoc. Děkuji za odpověď

Zapoměla jsem dodat samečkovi jsou 3 roky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík