Dobrý den, najde se tady někdo, kdo chová žaky liberijské, ručně odchovává? nejlépe moravskoslezský kraj, popřípadě někde poblíž, chtěla bych se na něčem domluvit, ale sehnat chovatele co je má, je teda umění, konga nechci :) 
kdyby jste o někom věděli, dejte vědět, děkuji
soban27@seznam.cz
soban27
napsal(a):
Dobrý den, najde se tady někdo, kdo chová žaky liberijské, ručně odchovává? nejlépe moravskoslezský kraj, popřípadě někde poblíž, chtěla bych se na něčem domluvit, ale sehnat chovatele co je má, je teda umění, konga nechci :) 
kdyby jste o někom věděli, dejte vědět, děkuji
soban27@seznam.cz
Dobrý den, liberijce chovám a odchovávám.
senegalus@seznam.cz
Vaše jsem viděla :) mně jde spíš o to, že jsem chovatele hledala a hledala a nikde nic, tak mám zamluveného amazoňana modročelého, toho budu mít v srpnu, ale stejně chci pořád i toho liberijce, jen ne ted, ale jakoby z příštího ,,vrhu,, protože si musím zařídit další klec a další věci, které jsem měla, ale padnou na modročeláka, toho už neodřeknu,, chci najít někoho, kdo mi dá vědět,jak bude mít malé, já vlastně ani nevím, jak často to usedá,kdo mívá pravidelné odchovy, je jedno, jestli to bude příští rok, kdybych chtěla kongáče, nechám to ze dne na den a seženu snad vždy, ale liberijce aby člověk hledal.
Snad jsem to napsala dost srozumitelně a vyznělo z toho, o co mi jde.
Takže závěrem asi tak, že chci najít někoho, od koho budu moci si vzít liberijce, ale ne aktuální odchov, protože to během měsíce nestihnu všechno připravit.