Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2013 23:17
marketag

XXX.XXX.21.208

Některé andulky si v noci sedají na mříže klece a spí zavěšené, přestože mají dostatek prostoru i bidélek. Chtěla bych se zeptat, jestli je to normální a zda jim to nepoškozuje nožky? Bidélka jsou dřevěná z čerstvé lísky, pružná, průměr od 6mm do 14mm, mohou si vybrat. Fotku voliéry přikládám.

1.7.2013 00:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

marketag napsal(a):
Některé andulky si v noci sedají na mříže klece a spí zavěšené, přestože mají dostatek prostoru i bidélek. Chtěla bych se zeptat, jestli je to normální a zda jim to nepoškozuje nožky? Bidélka jsou dřevěná z čerstvé lísky, pružná, průměr od 6mm do 14mm, mohou si vybrat. Fotku voliéry přikládám.

a jsou to dospělé kusy či mláďata?

Přiznám se, že mi dospělé kusy nikdy na pletivu nespí. Mají zástěnu a tam větev, kde se rozsedají a v klidu spí. Popř. v létě, když je teplo, sedí venku na větvi...ale na větvi, nikdy ne na pletivu. Stalo se mi to 2-3x u mláďat, která sotva vylétla ven z hnízda a ještě to moc neuměla řídit, tak skončila na zemi a zvládla se vyšplahat po pletivu nahoru. A už tam zůstala.

1.7.2013 11:05
atka

XXX.XXX.254.58

Dobrý den,mně takto andulky spí již několik let-mladé i staré.Proto mám dvojité pletivo.smajlík.
Ať se daří.

1.7.2013 22:44
marketag

XXX.XXX.21.208

Jsou tak roční. Děkuji za odpověď. Asi jim to opravdu vyhovuje na spaní, přes den tak nikdy nesedí. A já je každý večer šimrám tak dlouho, až si přelezou na bidýlko a pak honem zhasnu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík