Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

krepelka.cz

2.7.2013 22:10
krepelka.cz

XXX.XXX.15.96

když vezmu andulku do ruky , ktera se chystá hnizdit a sahnu ji dolů na pod bříško jde tam nahmatat male vajcko ? Uz dlouho to nejde ven (doba delší než 7 dni ) mam strach aby to vni nezatvrdlo.

4.7.2013 07:31
dondraczek

XXX.XXX.106.195

zdravím, pokud ma svou ,,ritku,, zvětšenou a vypadá to že má vejce na ceste tak na půl a je to déle, tak bych vyhledal zvěrolékaře. já jsem otálel a bohužel sem s ni přišel pozdě. sice jí vajíčko vytáhl ale zánět byl až moc silný. jestli to je jen týden co to má a nemá venku tak je to ještě fajn. ale raději bych zašel s ní hned.

krepelka.cz

4.7.2013 15:52
krepelka.cz

XXX.XXX.18.224

Presne tak do budky chodi sedi když vyskočí z budky ma křídla podel tela dolů , este ji nechám víkend na to . Ale při pozorování jine samičky se to nedá srovnat ma o pulku mene nafouklou ritku :)

4.7.2013 17:03
bflmpz

XXX.XXX.53.39

ance ponorit do vlazne vody tim se ji roztahne kloaka(to je to co vy ste nazvali ritka) a jemne ji masirovat podbrisek vajicko by melo vyklouznout ven pokud si na to netroufate navstivte veteinare.ps: jen pro poradek hlava musi byt nad vodou...

4.7.2013 21:28
lavacca

XXX.XXX.1.3

u slepic mi jeden chovatel radil u zaraženého vejce použít olej. Dá se injekcí stříknout do kloaky, pomalu masírovat a snažit se vajíčko dostat ven.

5.7.2013 13:51
z jarda

XXX.XXX.139.178

Zdravím, tak oba dva předešlé příspěvky předemnou jsou správné a účinné...jen bych poopravil tu injekci - to ne,stačí jen obyčejná injekční stříkačka... Zappe

krepelka.cz

5.7.2013 18:33
krepelka.cz

XXX.XXX.23.96

Super vajcko je venku díky za rady . Andula další vajcko snesla uz sama . Včera sme si všimly ze ne jen ona chodi vejce zahřívat ale její samec chodi spolu s ni není to divný?

5.7.2013 22:38
lavacca

XXX.XXX.1.3

z jarda napsal(a):
Zdravím, tak oba dva předešlé příspěvky předemnou jsou správné a účinné...jen bych poopravil tu injekci - to ne,stačí jen obyčejná injekční stříkačka... Zappe

jj, to se omlouvám, myslela jsem tím samozřejmě injekční stříkačku bez jehly. :)) prostě něco, čím se dá olej dobře stříknout do kloaky, aby promazala stěnu a vajíčko tak snáze vyklouzlo ven. smajlík

5.7.2013 22:41
lavacca

XXX.XXX.1.3

krepelka.cz napsal(a):
Super vajcko je venku díky za rady . Andula další vajcko snesla uz sama . Včera sme si všimly ze ne jen ona chodi vejce zahřívat ale její samec chodi spolu s ni není to divný?

a krmí vám ji normálně venku před budkou ? (tj. sameček sedí u vchodu budky a samička vystrčí jen hlavu, sameček ji nakrmí a samička si zase jde sednout). Jeden pár mi to taky dělal - sameček takto chodil samičku nakrmit do budky, nějak se jim nelíbilo obecenstvo okolo, když ji předávat krmení... odchovávali v pohodě, takže bych to neřešila. :)

krepelka.cz

6.7.2013 12:10
krepelka.cz

XXX.XXX.23.96

Ano krmi ji i venku ale dost často jsi jde za ni a lezi sni . Po predesle skusenosti co sme ai mysleli ze mame par tak samec ji v behl do budky řvali tam po sobe a samec chtěl vajcka zničit po te sme vrátili jeho původní samičku hned sla vidět jak se k sobe mají tak si myslíme ze bude zdarny odchov

Přidejte reakci

Přidat smajlík