Zdravím všetkých.Kupil som kanárika(...samca 7 týždnoveho),a chcel som sa spýtat?Je hnedý jak vrabčák,šupinatý,a okolo zobáka a aj bruško má velmi slabo žltéé(...pridávam foto).Je možné u neho dosiahnut dáke iné zafarbenie(..pomocou farbív?)Napríklad že by bol ,,škoricovýý?".A ako to funguje u kanárov,vôbec,ktorým sa to môže podávat a kedy?Nechcel by som dačo spackat ,preto prosím o radu,dakujem Rado
radusko00
napsal(a):
Zdravím všetkých.Kupil som kanárika(...samca 7 týždnoveho),a chcel som sa spýtat?Je hnedý jak vrabčák,šupinatý,a okolo zobáka a aj bruško má velmi slabo žltéé(...pridávam foto).Je možné u neho dosiahnut dáke iné zafarbenie(..pomocou farbív?)Napríklad že by bol ,,škoricovýý?".A ako to funguje u kanárov,vôbec,ktorým sa to môže podávat a kedy?Nechcel by som dačo spackat ,preto prosím o radu,dakujem Rado
Máte kanárika prírodného sfarbenia nezdeformujte jeho budúcu farbu. V októbri až v novembri po preperení zistite prirodzené schopnosti, prirodzenú farbu a začiatky spevu dospievajúceho vtáka.
Okrem vtáčieho zobu pre kanárikov a riečneho piesku, sépie podávajte ku konzumu zelené kŕmenie (hlávkový šalát, jablko, mrkvu..)
Foto net - fantázia farieb (mandarínska kačička, dospelý samček)