michalv

XXX.XXX.152.142
Doposiaľ boli vytvorené vlákna pre odchovy v roku 2013 rôznych druhov exotického vtáctva, preto zakladám nové vlákno špeciálne pre odchov farebných, postavových kanárikov, mutačných foriem európskej fauny, prípadne odchov krížencov. V mojom chove bolo v roku 2013 odchovaných zo skupiny farebných kanárikov červené intenzívne, neintenzívne, jaspisové žltý faktor A,B,C, jedno a dvoj faktorové, jaspisové červený faktor A,B,C jedno faktorové, ktorých vyobrazenie ponúkam nižšie. Dá sa povedať, že chovná sezóna 2013 sa v mojom chove celkom vydarili nad moje očakávanie. Výsledky mojej chovateľskej práce budú prezentované na výstavách na Slovensku, pripadne i v Poľsku.
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv
napsal(a):
Jaspisové kanáriky s červeným faktorom.
Musím sa poopraviť ešte to nie sú jaspisové FK, ale červené lipochromové z inej voliéry.
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv
napsal(a):
ďalšie jaspisové s červeným faktorom.
Toto takisto sú ešte stále červené lipochromové FK z voliéry.
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
Toto sú už jespisové FK, kde jeden je klasický melaninový (dominantne bielo čierny v stoji na krmítku)..
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
Dvoj faktorový achát jaspisový nepreperený - odchov po dovoze z Francúzska. Bude na výstave i v Trenčianskej Turnej už v plnom šate.
michalv

XXX.XXX.152.142
michalv

XXX.XXX.152.142
Jaspisové s červeným faktorom (mozaikové) vyletené z hniezda (30 dňové). Zatiaľ na nich nie dostočne viditeľný červený faktor. Po preperení doložím nové fotografie.
michalv

XXX.XXX.152.142
Ďalšie mozaikové jaspisové s červeným faktorom. V pozadí jaspis radu hnedého.
michalv

XXX.XXX.152.142
Prikladám Jaspisové FK SF a DF po preperení s červeným a žltým faktorom, ktoré som si ponechal do chovu a na výstavné účely. Predkladám časť i z odchovu, miestami sa medzi nimi nachádzajú i klasické melaninové FK. Najprv jeden snímok so žltým faktorom. V popredí je nádherný žlto achátový jaspis CII - dovoz z Francúzska.
michalv

XXX.XXX.152.142
Časť jaspisových FK SF s červeným faktorom. Na zábere je vidieť mozaikových jaspisových achátov, radu čierneho a hnedého.
michalv

XXX.XXX.152.142
A ešte jeden záber jaspisových SF s červeným faktorom.V popredí vpravo je vidieť trojicu tohtoročných samcov červeno čiernych Jaspisov CII.
Z recesii (zo žartu:) pridávam kvalitnú fotografiu farebných kanárikov z netu, kde nie je ani jeden farebný kanárik červený lipochrom A, B, ani jaspisový kanárik.