Výroba hraček pro papouska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2013 11:20
valekchov

XXX.XXX.142.185

DObrý den rád bych se inspiroval Vašimi hračkami propaouska....mam papouska patagonskeho a nechce se mi dávat nehorázne penize za hračky ve zverimexech a tak..=) proto bych si je rád vyrobil doma neco uz jsem vyrobil jako žebřik a tak...a papouskovi se to libi....=) ale rád bych se inspiroval od dalsich chovatelu nejakou radou,fotkou ci odkazem....dekuji mocsmajlík

5.12.2014 10:25
nosfi

XXX.XXX.169.163

Používám různé nesmysly smotané z pedigu, kolečka nebo spojená kolečka do řetízku. Větší papoušek se zabaví tím, že všechno rozštípe na centimetrové kousky, menší z toho bude mít prolézačku. Pedig se dá po namočení snadno tvarovat, ve výtvarných potřebách zas tolik nestojí a barví se snadno normální potravinářskou barvou. Stačí namočit.

5.12.2014 11:27
olgasvarhova

XXX.XXX.213.74

Mě se jako nejlepší hračky osvědčily větve.Velkému je zavěšuji na klec a korelám zabetonuji do květináče.Když to zničí prostě vyhodím.Ještě vyrábím obyčejné žebříky pro středně velké papoušky.Viz foto.Vše je z ovocných,nestříkaných stromůsmajlík

5.12.2014 13:05
helena.

XXX.XXX.66.189

najděte si různé větve nastříhejte je na různé délky a svažte dohromady a zavěste akorát si vyberte dobrej provázek na svázání
můj roselák rozebíral dřevěnou část hračky což bylo v plánu ale jeho potemek děsně rád likviduje špagáty takže hračka byla brzo dole

7.12.2014 10:31
milansa

XXX.XXX.215.190

helena. napsal(a):
najděte si různé větve nastříhejte je na různé délky a svažte dohromady a zavěste akorát si vyberte dobrej provázek na svázání
můj roselák rozebíral dřevěnou část hračky což bylo v plánu ale jeho potemek děsně rád likviduje špagáty takže hračka byla brzo dole

jedna velká pro inspiraci

7.12.2014 10:33
milansa

XXX.XXX.215.190

milansa napsal(a):
jedna velká pro inspiraci

ještě 1

Přidejte reakci

Přidat smajlík