DObrý den rád bych se inspiroval Vašimi hračkami propaouska....mam papouska patagonskeho a nechce se mi dávat nehorázne penize za hračky ve zverimexech a tak..=) proto bych si je rád vyrobil doma neco uz jsem vyrobil jako žebřik a tak...a papouskovi se to libi....=) ale rád bych se inspiroval od dalsich chovatelu nejakou radou,fotkou ci odkazem....dekuji moc
Používám různé nesmysly smotané z pedigu, kolečka nebo spojená kolečka do řetízku. Větší papoušek se zabaví tím, že všechno rozštípe na centimetrové kousky, menší z toho bude mít prolézačku. Pedig se dá po namočení snadno tvarovat, ve výtvarných potřebách zas tolik nestojí a barví se snadno normální potravinářskou barvou. Stačí namočit.
Mě se jako nejlepší hračky osvědčily větve.Velkému je zavěšuji na klec a korelám zabetonuji do květináče.Když to zničí prostě vyhodím.Ještě vyrábím obyčejné žebříky pro středně velké papoušky.Viz foto.Vše je z ovocných,nestříkaných stromů
helena.
napsal(a):
najděte si různé větve nastříhejte je na různé délky a svažte dohromady a zavěste akorát si vyberte dobrej provázek na svázání
můj roselák rozebíral dřevěnou část hračky což bylo v plánu ale jeho potemek děsně rád likviduje špagáty takže hračka byla brzo dole
jedna velká pro inspiraci